Hepsiburada'da satılan Versace Eros Flame orijinal mi?

honktonkman

Decapat
Bu parfüm boyner gibi diğer yerlerde 4K civarında satılıyor. Ama burada 200 ML ve EDP 2800 TL çok uygun fiyat. Satıcısı Hepsiburada ve bu satıcıdan alanların yorumlarının hepsi çok olumlu ve orijinal olduğunu söylüyorlar. Sizce sahte çıkma ihtimali var mıdır?

Satıcı Hepsiburada orijinaldir ama açıklama kısmını okuyun yine de farklı bir şey yazıyor mu diye.

Geçen sene haziran gibi rossmann mağazasından 1700₺'ye 100ML almıştık gayet güzel bir parfüm rahat rahat önerebilirim. Açılışı pek tatmin etmiyor ancak sıktıktan 1,5-2 saat sonra anam anam böyle bir şey yok.

Satıcı Hepsiburada olduğundan sıkıntı olacağını sanmam. İlla vardır bir olayı İtalya'da değil başka bir Avrupa ülkesinde üretilmiştir, Avrupa ülkesi değil Asya ülkelerinden üretilip getirilmiştir. Çok öldürücü fark olacağını sanmıyorum.

genelde eski tarihli parfümler ucuza satılıyor. Birkaç deda a101den de öyle parfüm alıp, doğrulamıştım. Ürün geldiğinde ambalajındaki doğrulama koduyla sorgulatın. Sahte çıkarsa iade edersiniz. Türkiyedeki satıcıların çoğu paralel ithalat ile getiren bir firmadan(m… diye devam edeb bir firma) temin ediyor. Bu firmanın getirdiği malzemeler genelde sahte yanda seyreltilmiş olabiliyor (çok meşhur bir kozmetik zincirinin şikayetlerine bakabilirsiniz, r.. sahte parfüm diye aratın). Türkiye’de sorunsuz satın alım yapılan yerlerden bazıları Sephora gibi mağazalar.

Yorumların çoğu ucuz olmasını 1 yıl önceden üretilmesine bağlamışlar. Ama çoğu parfüm 3-5 yıl iyi saklanmak koşulu ile kullanılabilir diye biliyorum. Sizce 1 yıl önce üretilen parfümde sıkıntı çıkar mı?

Hiçbir sorun çıkmaz. Dediğiniz gibi işliyor. Ben de 2-3 yıl önce üretilmiş parfümleri alıyorum ve sorunsuz kullanıyorum.

Eski üretim olduğu için bu fiyat(sahtede olabilir), tavsiye etmem, eskimiş parfüm durdukça ağırlaşıp rahatsız eder, ayrıca giysilerinde leke bırakabilir, beymen gibi yerlerden almanı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…