F flix2m Picopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 101 10 Eylül 2022 #1 Teslimat doğru fakat fatura adresi yanlış, sıkıntı olur mu? Gerçi mail vs fatura geliyor zaten yine de sorayım dedim.
Teslimat doğru fakat fatura adresi yanlış, sıkıntı olur mu? Gerçi mail vs fatura geliyor zaten yine de sorayım dedim.
Phreak Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 609 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #2 flix2m dedi: Teslimat doğru fakat fatura adresi yanlış, sıkıntı olur mu? Gerçi mail vs fatura geliyor zaten yine de sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... Teslimat doğru ise sorun olacağını sanmıyorum ama yine de müşteri hizmetlerini ara gerekli bilgilendirmeyi yap hem kargo hem de Hepsiburada'nın.
flix2m dedi: Teslimat doğru fakat fatura adresi yanlış, sıkıntı olur mu? Gerçi mail vs fatura geliyor zaten yine de sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... Teslimat doğru ise sorun olacağını sanmıyorum ama yine de müşteri hizmetlerini ara gerekli bilgilendirmeyi yap hem kargo hem de Hepsiburada'nın.
3 391065 Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 5.249 Çözümler 63 10 Eylül 2022 #3 Adresin pek bir önemi yok fatura için. Şirket olsa neyse ama bireysel olarak TC kimlik ve diğer bilgiler doğru olduğu sürece sorun olmaz.
Adresin pek bir önemi yok fatura için. Şirket olsa neyse ama bireysel olarak TC kimlik ve diğer bilgiler doğru olduğu sürece sorun olmaz.
X xoceanx Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 258 10 Eylül 2022 #4 Şirketse sorun olur ancak bireysel fatura olduğu için sorun olmaz. Önemli olan teslimat adresi.
Xant_ Hectopat Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 287 Çözümler 1 10 Eylül 2022 #5 flix2m dedi: Teslimat doğru fakat fatura adresi yanlış, sıkıntı olur mu? Gerçi mail vs fatura geliyor zaten yine de sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini bilgilendirmende her türlü fayda var.
flix2m dedi: Teslimat doğru fakat fatura adresi yanlış, sıkıntı olur mu? Gerçi mail vs fatura geliyor zaten yine de sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini bilgilendirmende her türlü fayda var.
F flix2m Picopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 101 10 Eylül 2022 #6 Phreak dedi: Teslimat doğru ise sorun olacağını sanmıyorum ama yine de müşteri hizmetlerini ara gerekli bilgilendirmeyi yap hem kargo hem de Hepsiburada'nın. Genişletmek için tıkla... 391065 dedi: Adresin pek bir önemi yok fatura için. Şirket olsa neyse ama bireysel olarak TC kimlik ve diğer bilgiler doğru olduğu sürece sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... xoceanx dedi: Şirketse sorun olur ancak bireysel fatura olduğu için sorun olmaz. Önemli olan teslimat adresi. Genişletmek için tıkla... Xant_ dedi: Müşteri hizmetlerini bilgilendirmende her türlü fayda var. Genişletmek için tıkla... Ne olur ne olmaz diye siparişi iptal ettim ve anında cüzdanıma geçti iade, adresi düzenleyip yeniden sipariş verdim. Teşekkürler cevaplarınız için
Phreak dedi: Teslimat doğru ise sorun olacağını sanmıyorum ama yine de müşteri hizmetlerini ara gerekli bilgilendirmeyi yap hem kargo hem de Hepsiburada'nın. Genişletmek için tıkla... 391065 dedi: Adresin pek bir önemi yok fatura için. Şirket olsa neyse ama bireysel olarak TC kimlik ve diğer bilgiler doğru olduğu sürece sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... xoceanx dedi: Şirketse sorun olur ancak bireysel fatura olduğu için sorun olmaz. Önemli olan teslimat adresi. Genişletmek için tıkla... Xant_ dedi: Müşteri hizmetlerini bilgilendirmende her türlü fayda var. Genişletmek için tıkla... Ne olur ne olmaz diye siparişi iptal ettim ve anında cüzdanıma geçti iade, adresi düzenleyip yeniden sipariş verdim. Teşekkürler cevaplarınız için