Hepsiburada'daki satıcı güvenilir mi?

Sizin tercihiniz tabii ama sırf ASUS diye 3-4K fazla vereceksiniz kalite olarak da aralarında uçup kaçan bir fark olmayacak.
Şöyle hocam aradaki farkı sırf garantiye vereceğim. 3 yıl garanti çok cazip geldi bana

Şöyle hocam aradaki farkı sırf garantiye vereceğim. 3 yıl garanti çok cazip geldi bana
Aslında gerek olduğunu düşünmüyorum. 3-4 bin fazla verilmesine ilettiğimiz kartlar da gayet kaliteli kartlardır zaten.

Ve ayrıyeten asus , msi gibi markalar orta segment ekran kartlarında genellikle aynı fiyattaki muadillerine göre daha sesli ve daha sıcak çalışıyor. Bu tür markaları yüksek segment tercih etmediğiniz sürexe almayın bence. Gereksiz fazla para veriyorsunuz. ( Asus 3060 ve MSİ 4060 var bunlara dayanarak söylüyorum.)

Arkadaşlar hepsiburadadan aldım ekran kartını ve satıcısı direk hepsiburadan da aldım. 3 yıllık diye aldık garanti 2 yıl 2 ay çıktı geri iade edeceğim. Satıcı hepsiburada diye güvendik kutuyu açmadan patladık. Bilginiz olsun...

Asus'a yazıp faturanızı atarsanız garanti başlangıcını güncellerler.

Dur zaten aldık. Yukarıda arkadaş bu işleri biliyor galiba

Dur zaten aldık. Yukarıda arkadaş bu işleri biliyor galiba
Arkadaşlar asus ile iletişime geçtim. Mailimi verdim. Satın aldığım tarihi söyledim. 2 iş gün içerisinde garantiyi düzelteceklerini söylediler bilginiz olsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…