6 658936 Decapat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 1.368 Çözümler 15 12 Haziran 2023 #11 Kullanıcı311 dedi: Bak yine konu siyasete döndü. Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Genişletmek için tıkla... Adam gerçeği söylemiş. Siz de özel büyü varsa eğer kenara attığınız TL Değerleniyor orasını bilemeyeceğim.
Kullanıcı311 dedi: Bak yine konu siyasete döndü. Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Genişletmek için tıkla... Adam gerçeği söylemiş. Siz de özel büyü varsa eğer kenara attığınız TL Değerleniyor orasını bilemeyeceğim.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #12 Ulusalcı dedi: Siyaset yapmamış ki arkadaş. Yarası olan gocunuyor. Genişletmek için tıkla... safadoganayss dedi: Ekonomiyle siyasetin ne alakası var? Her haltı siyasete yormayın artık normal apolitik yaşayan birisi ekonomiden şikayetçi olamaz mı? Genişletmek için tıkla... Bir şey diyemem. Haklısınız.
Ulusalcı dedi: Siyaset yapmamış ki arkadaş. Yarası olan gocunuyor. Genişletmek için tıkla... safadoganayss dedi: Ekonomiyle siyasetin ne alakası var? Her haltı siyasete yormayın artık normal apolitik yaşayan birisi ekonomiden şikayetçi olamaz mı? Genişletmek için tıkla... Bir şey diyemem. Haklısınız.