Hepsiburada'dan 300 TL'ye klavye önerisi

Çünkü Çin'den alınıp kendi markalarını basıyor Gamepower, Rampage ve James Donkey gibi markalar.

Ne tür oyunlar oynuyorsunuz?

Daha çok FPS, shooter oyunlar oynuyorum derseniz atlama noktası olmayan switchler (Red, Speed) daha avantajlı olur o yüzden Trust Gxt 890 bakabilirsiniz.

Ben daha çok yazı ve MOBA türü oyunlar oynuyorum derseniz atlama noktası olan switchler (Blue, Brown) almanız daha iyi olur. Ses ve ışık olmaması sıkıntı değilse Gigabyte Force K83 öneririm.

Gamepower almayı düşünüyordum ilk başta hiçkimse önermiyor neden?
Çin'de üretilmiş ürünler üstüne marka basıp satıyorlar ve bozulma ihtimali çok daha yüksek.

Çünkü Çin'den alınıp kendi markalarını basıyor Gamepower, Rampage ve James Donkey gibi markalar.

Ne tür oyunlar oynuyorsunuz?

Daha çok FPS, shooter oyunlar oynuyorum derseniz atlama noktası olmayan switchler (Red, Speed) daha avantajlı olur o yüzden Trust Gxt 890 bakabilirsiniz.

Ben daha çok yazı ve MOBA türü oyunlar oynuyorum derseniz atlama noktası olan switchler (Blue, Brown) almanız daha iyi olur. Ses ve ışık olmaması sıkıntı değilse Gigabyte Force K83 öneririm.
Sadece FPS oyunları oynuyorum. Dediğin klavyeler baktım, hoşuma gitmedi sanırım Corsair alıcam teşekkürler.

OUTEMU switch olan klavyelere bu kadar ön yargılı olmamak ve bence bu kadar para verdikten sonra mekanik klavye almamak saçma.

En azından Cooler Master Masterkeys Lite L daha mantıklı olur.
Mekanik klavye fazla sevmiyorum ya çok ses çıkartıyorlar, csgo oynarken rahatsız oluyorum clutch roundlarda.

Bu fiyata gidip membran almak saçma bence. Bazılarına göre değildir ama tercih meselesi. Tepkime süresi gibi çok avantaj var zaten işin içinde. Kendimde GXT 890 kullanıcısıyım başta Masterkeys Lite L alacaktım sonra dedim kendime en kötü mekanik klavye bile bence en iyi membran klavyeden iyidir oynadığım oyunlar için.

Ses konusuna gelirsek CS:GO oynadığınızı varsayarsak giriş seviye (HyperX Cloud Stinger, HS50 tarzı) bir kulaklık ile duyulmayacak seviyeye geliyor. Hopörler ile oynuyorsanız bir şey diyemem.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı