Gamepower almayı düşünüyordum ilk başta hiçkimse önermiyor neden?Rampage ve Gamepower dışında en kaliteli ürün olarak bu var gibi.Corsair K55 Türkçe RGB Oyuncu Klavye Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Corsair K55 Türkçe RGB Oyuncu Klavye en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Çin'de üretilmiş ürünler üstüne marka basıp satıyorlar ve bozulma ihtimali çok daha yüksek.Gamepower almayı düşünüyordum ilk başta hiçkimse önermiyor neden?
Sadece FPS oyunları oynuyorum. Dediğin klavyeler baktım, hoşuma gitmedi sanırım Corsair alıcam teşekkürler.Çünkü Çin'den alınıp kendi markalarını basıyor Gamepower, Rampage ve James Donkey gibi markalar.
Ne tür oyunlar oynuyorsunuz?
Daha çok FPS, shooter oyunlar oynuyorum derseniz atlama noktası olmayan switchler (Red, Speed) daha avantajlı olur o yüzden Trust Gxt 890 bakabilirsiniz.
Ben daha çok yazı ve MOBA türü oyunlar oynuyorum derseniz atlama noktası olan switchler (Blue, Brown) almanız daha iyi olur. Ses ve ışık olmaması sıkıntı değilse Gigabyte Force K83 öneririm.
Mekanik klavye fazla sevmiyorum ya çok ses çıkartıyorlar, csgo oynarken rahatsız oluyorum clutch roundlarda.OUTEMU switch olan klavyelere bu kadar ön yargılı olmamak ve bence bu kadar para verdikten sonra mekanik klavye almamak saçma.
En azından Cooler Master Masterkeys Lite L daha mantıklı olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.