Arkadaşlar selam, PC toplama konusunda pek bilgim yok. Oyunlarda güzel FPS alabileceğim ve 2K çözünürlükte tatmin edici bir performans sunacak bir sistem toplamak istedim. Sepete eklediğim parçalar şunlar. Çıkarma, ekleme ya da bütçemi düşürecek daha iyi önerileriniz varsa çok sevinirim. Kasa ekleyemedim, bütçemi aştığı için onu bir sonraki ay almayı planlıyorum.
not: Hepsiburada'dan taksitle alacağım için parça önerilerinizi bu siteden yaparsanız daha çok yardımcı olursunuz. Teşekkürler!
Hocam ProArt serisiyle oyun oynamaya kalkmayın ekran kartı 3D çizim ve animasyonlar için üretildi soğutma açısından hele ki oyunlar için iyi bir ekran kartı tercihi olmaz illa Hepsiburada olmalı mı bence piyasayada bakılmalı daha ucuza getirilebilir sistem.
Ekran Kartı
25.193TL
İşlemci:
21.755TL
Kule tipi soğutucu:
800TL.
Kasa:
1800TL.
Anakart:
7100TL.
RAM:
4820TL.
PSU:
4000TL.
M.2 SSD:
4813TL.
Fiyatlar satıcı ve kampanyalara göre değişebilir hocam AMD işlemci tercih etmeniz sizin için daha iyi olur oyunlarda anakartınız ileriye dönük olsun diye PCI-Express 5.0 destekli seçtim umarım beğenirsiniz.
Toplamda:70.281TL
Eki Görüntüle 2363283bu sistem nasıldır sizce hocam.
Dikkate alacağım çok teşekkür ederim yardımınız içinHocam gayet güzel duruyor PSU tercihinizi her zaman +80 Gold Plus ve üzeri olursa sizin için daha iyi verimli olacaktır. Bir de hazır sistemlere de bir bakın derim bazen ucuza gelebiliyor ayrı ayrı parçalarla uğraşmak yerine.
Arkadaşlar selam, PC toplama konusunda pek bilgim yok. Oyunlarda güzel FPS alabileceğim ve 2K çözünürlükte tatmin edici bir performans sunacak bir sistem toplamak istedim. Sepete eklediğim parçalar şunlar. Çıkarma, ekleme ya da bütçemi düşürecek daha iyi önerileriniz varsa çok sevinirim. Kasa ekleyemedim, bütçemi aştığı için onu bir sonraki ay almayı planlıyorum.
Not: Hepsiburada'dan taksitle alacağım için parça önerilerinizi bu siteden yaparsanız daha çok yardımcı olursunuz. Teşekkürler!
Not: Hepsiburada'dan taksitle alacağım için parça önerilerinizi bu siteden yaparsanız daha çok yardımcı olursunuz. Teşekkürler!
Arada rahat 10 bin TL'lik bir fark çıkıyor, GameGaraj'ın taksit seçeneklerini incelemeni öneriyorum.GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com