Arkadaşlar merhaba,
ASUS Prime X570 anakartım arızalandı ve hakem heyetinden lehime karar çıktı. Hepsiburada'ya muadil olarak MSI X570 Carbon Wi-Fi göndermiştim fakat onlar dönüş yapana kadar stok bitmiş. Hesabıma kupon tanımladılar fakat satıcılar farklı. Bu satıcılardan aldığım ürünlerde sorun çıkabilir mi ve sıfır olduğunu nasıl anlarım?
Arkadaşlar merhaba,
ASUS Prime X570 anakartım arızalandı ve hakem heyetinden lehime karar çıktı. Hepsiburada'ya muadil olarak MSI X570 Carbon Wi-Fi göndermiştim fakat onlar dönüş yapana kadar stok bitmiş. Hesabıma kupon tanımladılar fakat satıcılar farklı. Bu satıcılardan aldığım ürünlerde sorun çıkabilir mi ve sıfır olduğunu nasıl anlarım?
Arkadaşlar merhaba,
Hocam selam. Bugün teslim aldım. m2 jelatinlerinin hepsi üzerinde sol üstteki arka plaka jelatini duruyor. Sanırım kullanılmış olsa bu kadar iyi paketlenmezdi.
Hocam selam. Bugün teslim aldım. M.2 jelatinlerinin hepsi üzerinde sol üstteki arka plaka jelatini duruyor. Sanırım kullanılmış olsa bu kadar iyi paketlenmezdi.