ysfbm Centipat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #1 Dostlar, resmi Hepsiburada satıcıdan aldıgım Adidas hoops 3 orijinal midir sizce? Bazıları ipin altında QR kod olmadıgı ıcın, replıka dedi.
Dostlar, resmi Hepsiburada satıcıdan aldıgım Adidas hoops 3 orijinal midir sizce? Bazıları ipin altında QR kod olmadıgı ıcın, replıka dedi.
jasonoleragg Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 896 Çözümler 2 15 Haziran 2024 #2 ysfbm dedi: Dostlar, resmi Hepsiburada satıcıdan aldıgım Adidas hoops 3 orijinal midir sizce? Bazıları ipin altında QR kod olmadıgı ıcın, replıka dedi. Genişletmek için tıkla... Olmayabilir ben de Adidas hitrail mid almıştım orijinalliğinden emin değilim.
ysfbm dedi: Dostlar, resmi Hepsiburada satıcıdan aldıgım Adidas hoops 3 orijinal midir sizce? Bazıları ipin altında QR kod olmadıgı ıcın, replıka dedi. Genişletmek için tıkla... Olmayabilir ben de Adidas hitrail mid almıştım orijinalliğinden emin değilim.
ysfbm Centipat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2024 #3 jasonoleragg dedi: Olmayabilir ben de Adidas hitrail mid almıştım orijinalliğinden emin değilim. Genişletmek için tıkla... Çakma değilmiş kanka Çin ve Vietnam bıraz farklı oluyormuş o yüzden
jasonoleragg dedi: Olmayabilir ben de Adidas hitrail mid almıştım orijinalliğinden emin değilim. Genişletmek için tıkla... Çakma değilmiş kanka Çin ve Vietnam bıraz farklı oluyormuş o yüzden