Hepsiburada'dan alınan Airdots S sahte çıktı

Hellomyquestion

Decapat
Arkadaşlar herkese selam, 1 hafta önce Hepsiburada üzerinden kız arkadaşıma Airdots S kulaklık modelinden aldım. Ürün sahte çıktı aradım Hepsiburada'yı iade için hemen hesabıma geçtiler parayı sağ olsunlar, yarın kuryeci arkadaş gelecek ve ürünü alacak dediler 5 gün oldu hala ses soluk yok. Ürünü kullanayım mı para iadesi de yaptılar gelen de yok anlamadım. Taleplere baktığımda iade işlemi gerçekleşmiş görünüyor. :D

Hocam Hepsiburada müşteri hizmetlerini yeniden arayarak durumu bildirirseniz en sağlıklısı olur bence kullanmayın.

Ürünü iade etmeden para iadesi yapılması ilginç. Amazon bile yapmaz bunu.
Ürün açılmıştı ve sahte çıktı. Bunları söyleyince direkt mağdur etmek istemeyiz deyip para iadesini yaptılar. Diğer günü HepsiJet kargonuzu almaya gelecek dedi ama 5 gün oldu gelen yok :D
Taktik güzelmiş bu arada 😄
Ben de bir işlemci tazeleyim diyordum 😂
Hahahaha dikkat et patlama da :D

Arkadaşlar herkese selam, 1 hafta önce Hepsiburada üzerinden kız arkadaşıma Airdots s kulaklık modelinden aldım. Ürün sahte çıktı aradım Hepsiburada'yı iade için hemen hesabıma geçtiler parayı sağ olsunlar, yarın kuryeci arkadaş gelecek ve ürünü alacak dediler 5 gün oldu hala ses soluk yok. Ürünü kullanayım mı para iadesi de yaptılar gelen de yok anlamadım. Taleplere baktığımda iade işlemi gerçekleşmiş görünüyor. :D

Bence hukuki olarak işlem başlatmayın diye rüşvet:D.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı