Hepsiburada'dan alınan Dareu A950 Pro 1K Hz nasıl garantiye gönderilir?

yokohosa

Decipat
Makaleler
1
Yer
Manisa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
asus dual 4060 msi b560m pro-e i7 11700kf 2x16 gb 3200 mhz ddr4 ram
500 gb ssd

Samsung odyssey g4
cloud 3
dareu a950 pro 1k hz
spirit of aim blue hybrid
Mchose ace 60 pro
14-19 Ağustos'ta aldığım Dareu A950 Pro 1K Hz bozuldu ne yapmalıyım? Garantiye nasıl gönderirim? Şu an link açılmıyor garanti süresi falan hatırlamıyorum ama daha bir yıl olmadı. Nasıl yaparım? İyi Sosyaller.

Sorunu ne farenin?

Garanti için hepsiburada üzerinden siparişlerim bölümüne girip ürünü seçip arıza iadeye tıklayıp devam ediyorsun ürünün sorununu vs. yazdıktan sonra gönderi kodu gönderiyorlar. Kodu belirtilen kargo şirketine gidip verip ürünü yolluyosun fakat kutu içeriği, faturası vs. eksiksiz olmalı diye biliyorum.

Hocam arada çift tıklıyor ama hep değil bazen.

Bulamadım hocam gösterebilir misiniz?

Gönderebilirsiniz hocam o zaman.

Hocam baktım iade 14 gün cayma hakkı diyor garantiye de gönderme yok.

Son düzenleme:
Bulamadım hocam gösterebilir misiniz?

Hocam baktım iade 14 gün cayma hakkı diyor garantiye de gönderme yok.

Hocam farklı bir yerden yapmış olabilirsiniz, "İade ve diğer talepler - Ürünümde arıza var - Servis raporuyla iade / değişim istiyorum" bu yolu izleyin.

Olmuyorsa Müşteri hizmetlerini arayın veya attığım Sıkça Sorulan Sorular bölümüne girip Yetkili servis değişim / İade raporum var. Ne yapmalıyım? bölümüne tıklayıp aşağı kısımdan WhatsApp destek ya da Canlı yardıma bağlan'a tıklayın.

Dosya Ekleri

• 1743969557763.png
    27 KB · Görüntüleme: 13
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…