Hepsiburada'dan alınan ekran kartı jelatinsiz geldi

kralbabapro111

Centipat
Daha fazla  
Hepsiburada uzerinden aldigim EVGA RTX 2060 ekran kartı ustunde hiçbir jelatin olmadan geldi. Sogutu blogu da siyahımsı gibi iade edeyim mi?

Hocam jelatinden daha büyük bir sebep var iade etmek için. Eski kartlarin gereksiz fiyatlara satılması ve muhtemelen sizde o kurbanların birisiniz.

Bu kartın sıfırı kalmadı, yenilenmiş olarak satılıyor. Kozmetik olarak biraz temizleyip trendyol, hepsiburada üzerinden satışa koyuyorlar ve 2.el, yenilenmiş yazmıyorlar, tabii bunu anlaman gerekirdi bunu anlamak çok kolay ve 2.el olduğu halde sıfır fiyatından bile pahalı satıyorlar.

Hocam iade edeyim mi hani bu fiyata iyi dediler 6900 aldım iade edip ne alabilirim?

Bu fiyata hani babam işine yariyorsa kullan dedi de

satici 100 urun satmiş 40 i sikayet etmis ikinci el diyr iade almama gibi bi haklari varmi kutuyi acarken vs video cektim adamlar tozunu dahi almamiş kartın

Son düzenleme:
Hocam iade edeyim mi hani bu fiyata iyi dediler 6900 aldım iade edip ne alabilirim?

Bu fiyata hani babam işine yariyorsa kullan dedi de.

O kart her an bozulabilir, kronik sorunu olabilir, tamir görmüş bile olabilir bence. Kesinlikle iade et fiyatı falan da iyi değil, ben RX 6600 ile RTX 2060 almak arasında gidip gelirken 2. el RTX 2060 aldım ve 2 ay önce 4500e aldım.

Bu fiyata hani babam işine yariyorsa kullan dedi de.

Sarı site üzerinden 2.el temiz RTX 2060 veya RX 6600 bakabilirsin daha ucuza da gelir, eğer 6900 TL bütçen varsa çok daha iyi bir kartı zaten alabilirsin. Ben 5000 civarı bütçen olduğunu düşünerek dedim bunu.
Sıfır kart bile alabilirsin: Intel Arc A750 21P02J00BA 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
RTX 3060 ile kafa kafaya performansı var ve kapalı kutu açılmamış, sıfır yani direkt.

Satici 100 ürün satmiş 40'i sikayet etmis ikinci el diye, iade almama gibi bir haklari var mı kutuyi acarken vs video cektim adamlar tozunu dahi almamiş kartın kargoya verdik iade icin adam kabul etme vs durumu var mı yoksa direk ediyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…