Hepsiburada'dan Alınan Laptop Garantisi Erken Başlamış

Arkadaşlar sizlerin satıcı ile olan gereksiz iletişimi yüzünden servis raporları ile uğraşıyorsunuz. Tek yapman gereken iade kodu alıp anlaşmalı kargo ile ücretsiz şekilde geri göndermek. Ürünün kutusu veya kendisine bir zarar vermemem, bu kadar basit.

Ama sizler satıcı ile muhatap olma yoluna giriyorsunuz anladığım kadarıyla. Bak aynı olayı ben de yaşadım, satıcı mazeret istedi ancak mazeret bildirmek zorunda olmadığımı söyledim. Anında THH üzerinden şikayetçi oldum. 1,5 ay boyunca paramı geri ödemediler ancak günün sonunda paşa paşa ödeme yaptılar; Meber Bilişim'den Alışveriş Yapmayın - Technopat Sosyal

Hocam diyor ki cihaza kurulum yapıp kişiselleştirmişsiniz yani format atıp gerekli programları ve steam oyunlarımı yükledim sadece yinede iade edebiliyorum diyorum servis raporu gerekli diyor.

Ürünü nasıl teslim aldıysan o şekilde teslim etmen gerekir; bahsettiğin gibiyse haklılar. Onarım seçeneği hariç; iade ve değişim seçeneklerine açık olduğunu belirt. İkisinden birini sunmazlarsa başvurunu yaparsın yine.

Hocam nasıl almışsan değil ben sistemi kurup test etmeden nasıl bileceğim değil mi ? Cihazda herangi bir crack uygulama yok windows orjinal, oyunlar steam oyunları(pubg,csgo) problem yaşadıgınız firma konusunda hepsiburada da 4-5 günde koşulsuz iade demişsiniz ama yok öyle bir durum malesef ki.Dediğiniz gibi ürün bana geldiğinde dış kutusu sorunsuz görünüyordu ama iç msi kutusu açılış bant hologramı gevşekti.

Hepsiburada.com dan bilgisayar ve bilgisayar parçaları almak pek mantıklı değil, daha önce yaptığım bir kaç alışverişte kullanılmış, kutusu açılmış, arızalı ve eksik kutu içeriği gibi problemler yaşadım, ve hepsinde de satıcı hepsiburada idi, iadesi ise 1 ayı bulabiliyor.

Hocam hepsiburada olmasına güvenmek için +700 TL ödedim ben farklı satıcıda -700 aşağısıydı hepsiburada olsun dedim +700 fazlaydı ona rağmen aldım,ürünü iade edebilirsem itopyadan elden alır veya hepsiburadadan tekrar farklı bir model sipariş veririm.

Sitedeki farklı satıcılardan yüksek puanlı ve yorumları olumlu olanlarından alışveriş yapmak daha mantıklı olabilir dostum. Yorumları okuyup kendileri mi yazmış yoksa gerçek kullanıcılar tarafından mı yazılmış rahatlıkla anlayabilirsin, ne yazıktır ki ülkemizde kazıklanmamak için bu tür yöntemlere başvuruyoruz.

Fanlarıda hiç susmuyor garip bir sesi var.Fan1 sürekli 2400RPM de dönüyor ve üfleme sesinden ziyade hırıltı gibi.Garantisi de önce başlamıştı zaten ürünü iade almazlarsa THH başvuracağım.

Dostum sen THH başvurunu yap şimdiden, olası bir olumsuz geri dönüşte daha az beklemiş olursun. Benim bahsettiğim öneriler; satıcının ağzına malzeme vermemek için yapmanız gereken şeyler. Yoksa onu bahane eder bunu bahane eder, THH yoluna gitmek zorunda kalırsınız. Halbuki aldığın gibi geri yollasan satıcının eline malzeme vermemiş olursun, Steam oyunları yüklü halde de geri verilmez leptop o konuda kusura bakma

İşin kurnazlık tarafını anlatıyorum kısacası. İşlemci ısınıyor, iade etmek istiyorum diye yollarsan haliyle servise göndermek isteyeceklerdir. Ancak aldığın gibi geri yollayıp "Cayma hakkımı kullanıyorum" desen, kimse bir şey diyemeyecek.

Senden önce de birine kakalamaya çalışmışlar belli ki leptobu. Sen hiç bekleme, THH başvurunu yap hemen. İç kutunun daha önceden açıldığı ve işlemcinin çok ısındığını belirt. Cayma hakkımdan faydalanmamı engelliyorlar şeklinde şikayet et, iadesini talep et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…