Hepsiburada’dan alınan monitör kullanılmış mı?

Değişim talep ettim yeni ürün ile kullanılmış gibi geldi bana. Satıcı Hepsiburada idi.
Sizce de kullanılmış mı ürün?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanılmış gibi gözüküyor kutu darbeli ve kirli iade edin derim.

Bana satıcısı Hepsiburada olan alışverişimde içi açılıp değiştirilmiş iade ürün 0 diye satıldı.

Yani evet Hepsiburada kutuya bakıp bunu kullanmamışlardır yavvv deyip sıfır gibi satıyor. Şu an Hepsiburada ile o alışverişim için davalığız. Diyeceklerim bu kadar. İade et, hakkını ara bence, iyi Sosyaller.

Arkadaşlar değişim talep ettim yenisi ile detaylıca yazdım yarın gelip adresimden alacaklar inceleme sonrası onaylanacak yazıyor. Diğer ürün de böyle gelirse direk iade edeceğim.

Siz neden davalıksınız hocam her şeyi geçtim beğenmezseniz bile 14 gün içinde koşulsuz iade etme hakkınız var? Hepsiburada mı sıkıntı çıkardı?

Son düzenleme:

Satıcısı HB olan bir ürün aldım. (Logitech Vites) ve bana içi kırık saçma sapan oyuncak dolu ama dışı 0 gibi Logitech vites kutusu geldi. Videolu şekilde açtım bende. Bir baktım zort. 3 kez iade talebi açtım. Siz iade ürün satıyorsunuz bana ve içi değiştirilmiş dedim. O bu şu derken 40 gün oyaladılar. 2. günü yoladığım ürün 40 gün boyunca 3 kez gitti geldi. Reddetme sebepleri ise ürün ve aksesuarlar eksikmiş. Ulan siz böyle yolladınız diyorum, kutuya not bırakıyorum nafile. En son telefonda çirkefleşti bana müşteri hizmetleri, mahkeme yoluyla alabiliyorsanız alın siz tutanak tutmadığınız için aldığınızda değişim yapmayacağız siz bizi kandırıyorsunuz dediler kanıtları görselerde. Tüketici hakem heyetine kanıtlarla sundum. Karar lehime çıktı. Şu an HB'nin parayı yatırmasını bekliyorum.

Konular:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…