Chavos Hectopat Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 1.088 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #11 g0RKeM4 dedi: Sadece tek korkum kutuyu açtım ve kutunun üstünde eğer kutunun bu bandını sokerseniz iade kabul edilmez yazıyor Genişletmek için tıkla... Dostum öyle şey mi olur, hakkını ara.
g0RKeM4 dedi: Sadece tek korkum kutuyu açtım ve kutunun üstünde eğer kutunun bu bandını sokerseniz iade kabul edilmez yazıyor Genişletmek için tıkla... Dostum öyle şey mi olur, hakkını ara.
g0RKeM4 Hectopat Katılım 2 Eylül 2021 Mesajlar 253 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #12 Varteg dedi: Replika olma olasılığı çok çok düşük iyice kontrol edip razer`a yazmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam daha oncede duymuştum fakat inanmadım aldım ve başıma geldi.Bi razera yazayım Beyler bi de link var mı destek için?
Varteg dedi: Replika olma olasılığı çok çok düşük iyice kontrol edip razer`a yazmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam daha oncede duymuştum fakat inanmadım aldım ve başıma geldi.Bi razera yazayım Beyler bi de link var mı destek için?
NameDeli Hectopat Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 463 Çözümler 2 26 Ağustos 2022 #13 g0RKeM4 dedi: Hocam daha önce de duymuştum fakat inanmadım aldım ve başıma geldi. Bir razera yazayım. Bir de link var mı destek için? Genişletmek için tıkla... Noldu kardeşim ve nereden aldın bende o modeli almak istiyorumda korktum şimdi.
g0RKeM4 dedi: Hocam daha önce de duymuştum fakat inanmadım aldım ve başıma geldi. Bir razera yazayım. Bir de link var mı destek için? Genişletmek için tıkla... Noldu kardeşim ve nereden aldın bende o modeli almak istiyorumda korktum şimdi.
g0RKeM4 Hectopat Katılım 2 Eylül 2021 Mesajlar 253 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #14 NameDeli dedi: Noldu kardeşim ve nereden aldın bende o modeli almak istiyorumda korktum şimdi. Genişletmek için tıkla... Hocam gameofzoneden aldım. Şu an iadede ve kulaklığın sesi bayağı kötü. Almanı önermem kısaca.
NameDeli dedi: Noldu kardeşim ve nereden aldın bende o modeli almak istiyorumda korktum şimdi. Genişletmek için tıkla... Hocam gameofzoneden aldım. Şu an iadede ve kulaklığın sesi bayağı kötü. Almanı önermem kısaca.
NameDeli Hectopat Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 463 Çözümler 2 26 Ağustos 2022 #15 g0RKeM4 dedi: Hocam gameofzoneden aldım. Şu an iadede ve kulaklığın sesi bayağı kötü. Almanı önermem kısaca. Genişletmek için tıkla... İyi ki almayıp beklemişim başka yerdede satıcısı yok farklı modellere bakacağım galiba.
g0RKeM4 dedi: Hocam gameofzoneden aldım. Şu an iadede ve kulaklığın sesi bayağı kötü. Almanı önermem kısaca. Genişletmek için tıkla... İyi ki almayıp beklemişim başka yerdede satıcısı yok farklı modellere bakacağım galiba.
g0RKeM4 Hectopat Katılım 2 Eylül 2021 Mesajlar 253 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #16 NameDeli dedi: İyi ki almayıp beklemişim başka yerdede satıcısı yok farklı modellere bakacağım galiba. Genişletmek için tıkla... Hocam Logitech vardi da g435 di galiba o çok daha iyidir.
NameDeli dedi: İyi ki almayıp beklemişim başka yerdede satıcısı yok farklı modellere bakacağım galiba. Genişletmek için tıkla... Hocam Logitech vardi da g435 di galiba o çok daha iyidir.
NameDeli Hectopat Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 463 Çözümler 2 26 Ağustos 2022 #17 g0RKeM4 dedi: Hocam Logitech vardi da G435'di galiba o çok daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Bende ilk o modeli düşündüm ama şuna bakınca hevesim gitti o modelden Logitech G435 vs Razer Barracuda X : Aralarındaki fark nedir?
g0RKeM4 dedi: Hocam Logitech vardi da G435'di galiba o çok daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Bende ilk o modeli düşündüm ama şuna bakınca hevesim gitti o modelden Logitech G435 vs Razer Barracuda X : Aralarındaki fark nedir?
Adam gregson Hectopat Katılım 2 Mart 2019 Mesajlar 872 Çözümler 2 26 Ağustos 2022 #18 NameDeli dedi: Bende ilk o modeli düşündüm ama şuna bakınca hevesim gitti o modelden Logitech G435 vs Razer Barracuda X : Aralarındaki fark nedir? Genişletmek için tıkla... Ne kötü yanı var burada?
NameDeli dedi: Bende ilk o modeli düşündüm ama şuna bakınca hevesim gitti o modelden Logitech G435 vs Razer Barracuda X : Aralarındaki fark nedir? Genişletmek için tıkla... Ne kötü yanı var burada?
NameDeli Hectopat Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 463 Çözümler 2 26 Ağustos 2022 #19 Adam gregson dedi: Ne kötü yanı var burada? Genişletmek için tıkla... Sitede gözüktüğü gibi.
Adam gregson Hectopat Katılım 2 Mart 2019 Mesajlar 872 Çözümler 2 26 Ağustos 2022 #20 NameDeli dedi: Sitede gözüktüğü gibi. Eki Görüntüle 1496596 Genişletmek için tıkla... Tamam hocam ben Razer Barracuda X modeline kötü dediniz zannettim.
NameDeli dedi: Sitede gözüktüğü gibi. Eki Görüntüle 1496596 Genişletmek için tıkla... Tamam hocam ben Razer Barracuda X modeline kötü dediniz zannettim.