Hepsiburada'dan alınan ürün kargolanmadı

Yer
İzmir - KARŞIYAKA
Daha fazla  
Meslek
Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği
Merhaba arkadaşlar, Hepsiburada üzerinden bir satıcıdan 3D baskı olarak satılan Raspberry kutusu sipariş ettim. Fiyatı çok uygundu. Kutunun şeklide benim için önemli değil pek sipariş verdim pazartesi günü sipariş alındıktan sonra cuma günü kargoya verilecek deniyordu. Bu ürünü sıfırdan basmak istense de çok uzun sürmeyeceğini düşünüyorum. Fakat cuma günü yani din kargo yapılmadı. Şimdi oradaki kargonun durumunu hangi aşamada olduğunu gösteren çizelgede biraz gecikiyoruz, özür dileriz yazılmış. Aslında gecikmesi çok önemli de değil de acaba ürünü hiç göndermeyecekler mi çünkü soru sordum ürün alırken falan hiç cevap verilmedi. Bu konu nereye varır? 19, 39₺'lik bir üründen bahsediyorum.

Gerçekten bu konularda satıcıları çok sıkı tutuyorlar, ürünü göndermezse kendisine - puan olarak yansır bunu da bilir satıcı. Ürünü gönderecektir, yoğunluk olmuştur veyahut o gün kargoya gotürememistir vs. göndermezse hem satıcıya ceza kesilir hem de size bir miktar kupon verilir.

Geciktiği zaman satıcının puanı düşer ve bazen ceza da yer. Eğer iptal edecek olurlarsa bir miktar memnuniyet kuponuyla ödüllendirilirsiniz yani siz iptal etmeyin.
Anladım hocam hani düşündüğüm pazartesi sipariş veriyorum bu ürünün basma zamanı var sonuçta, o süre geçer cuma ya 4 gün var kargolanır mantıklı bir süreydi aslında, fakat soruyada cevap verilmedi bende yinede satın almak istedim. Başka böyle uygun fiyatta da yoktu açıkcası. Ben iptal etmedim gerek görmedim hani ne zaman geleceği çok elzem değil benim için.

Anladım hocam, teşekkür ederim şu anda beklemedeyim. Sorulan soruya cevap verilseydi belki ilgileniyorlar derdim ama oda cevapsız kalınca basılan ürünün basılmış hali yoktu resimlerde onu sormuştum. Bende aynı başlıkta başka bir siteden buldum öyle görüp almıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne yaptınız hocam, bir sorun yoktur umarım?

Müşteri hizmetlerini arayın dilerseniz, satıcıya iletsin.
Hocam 18 inde sipariş vermişim 22 sinde kargoya verilecek yazıyordu, 25 inde bende olacaktı. 26 sı oldu kargoya bile verilmedi. Bende anlamadım acaba bu mağazayı kullanmıyorlarmı insanlarıda zorda bırakmak istemem yani boşu boşuna bugün baktım 10 bin+ tane ürün var gözüküyor 8.3 mağaza puanı vardı sanırım. 20 liralık ürün çok üstüne düşmedim bende ama evet aramak mantıklı olabilir.

@gemiciadam Eğer belirtilen tarihler içerisinde kargoya çıkarılmadı ise endişeniz olmasın para iadenizi iade ederler. Dediğim gibi şimdi yapacağınız en doğru şey, müşteri hizmetlerini arayıp sizin için bir talep olusturmalari.

Tamam hocam teşekkür ederim o şekilde bir ararım, mesela dün de bir kargo teslim aldım başka bir satıcıydı, USB soket le alakalı bir parça, kablo lehimlemek için USB ye çeviriyor, 4 adet sipariş verdim 3 adet gelmiş resmini çekip talep oluşturdum birtane daha gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…