Hepsiburada'dan alınan Versace Eros EDP orijinal midir?

mertbirsenn

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: Gigabyte Radeon 9070 Gaming OC
İşlemci: Ryzen 5 5600
Anakart: Gigabyte B450M K
Depolama: Kioxia Exceria Pro 1TB.
RAM: G.Skill Ripjaws 3600 MHz CL18 2x8 GB.
Kasa ve güç kaynağı: Game booster GB-Z007b 650watt 80 Bronze.
İşlemci soğutucu: Thermalright Assassin King 120.
Meslek
İnşaat Mühendisi
Arkadaşlar selamlar,

Hepsiburada kendi satıcısı olduğu Eros parfümünü aldım fakat yorumlar çok gariptir ki 2'ye ayrılmış durumda. Çok uygun fiyata aldığım için gidip bin lira daha verip Boyner'den alırım da diyemiyorum. Kozmetik ürünlerinde deneyip iade etme şansım var mı? Böyle bir tecrübeniz oldu mu? Az daha şüphelenirsem iptal edeceğim.

Düzenleme : Rossmann'da aynı ürün 6.000TL gözüküyor. Rossmann mağazasından aldığım üründe orijinallik problem olmaz herhalde. İptal edip 750 TL daha verip oradan almak mı daha mantıklı acaba.

Son düzenleme:
Hepsiburada satıcılıysa orijinallik problem değildir

Kötü yorumlar Hepsiburada satıcısından alınan ürünler mi acaba?
Evet, yorumlar ya "ürün orijinal kalıcılığı mükemmel" şeklinde ya da "ürün orjinal gözüküyor ama kesinlikle sahte kalıcılık 1 saat bile değil" şeklinde. Önceki konularda araya orijinal olmayan ürünlerin girdiği gibi şeyler mevcuttu. Ona istinaden daha şüphelendim.

Daha önce de Hepsiburada üzerinden alınan parfüm sahte olabilir mi? şeklinde bir konu açılmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…