DoruC Hectopat Katılım 17 Temmuz 2018 Mesajlar 52 17 Temmuz 2018 #1 Arkadaşlar HB'den Arctis 5 almayı düşünüyorum da güvenilir midir? Bir de 500 TL'ye daha iyi bir oyuncu kulaklığı var mıdır?
Arkadaşlar HB'den Arctis 5 almayı düşünüyorum da güvenilir midir? Bir de 500 TL'ye daha iyi bir oyuncu kulaklığı var mıdır?
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.024 Makaleler 6 Çözümler 54 17 Temmuz 2018 #2 Alıcağınız satıcı kim ? Site gayet güvenli ama satıcı faktörü var. Gerçi şimdi baktım 2 satıcı görüyorum ve ikiside güvenilir.
Alıcağınız satıcı kim ? Site gayet güvenli ama satıcı faktörü var. Gerçi şimdi baktım 2 satıcı görüyorum ve ikiside güvenilir.
S saydut Kilopat Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 258 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2018 #3 Arctis 5 kullanıyorum gayet memnunum. Özellikle Sohbet ve Oyun arasında geçiş yapan cihaz (adını hatırlayamadım) çok başarılı.
Arctis 5 kullanıyorum gayet memnunum. Özellikle Sohbet ve Oyun arasında geçiş yapan cihaz (adını hatırlayamadım) çok başarılı.
B burakmetehan Kilopat Katılım 1 Mart 2015 Mesajlar 581 17 Temmuz 2018 #4 Hepsiburada güvenilirdir ancak satıcı önemli. Satıcı olarak en çok bilinen Gameekstra, Adeksstore vb. satıcılardan alın.
Hepsiburada güvenilirdir ancak satıcı önemli. Satıcı olarak en çok bilinen Gameekstra, Adeksstore vb. satıcılardan alın.
DoruC Hectopat Katılım 17 Temmuz 2018 Mesajlar 52 17 Temmuz 2018 #5 burakmetehan dedi: Hepsiburada güvenilirdir ancak satıcı önemli. Satıcı olarak en çok bilinen Gameekstra, Adeksstore vb. satıcılardan alın. Genişletmek için tıkla... Alıcağım satıcı zoccoshop olarak yazıyor.
burakmetehan dedi: Hepsiburada güvenilirdir ancak satıcı önemli. Satıcı olarak en çok bilinen Gameekstra, Adeksstore vb. satıcılardan alın. Genişletmek için tıkla... Alıcağım satıcı zoccoshop olarak yazıyor.
matadoria Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Aralık 2017 Mesajlar 2.016 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Hatay :) Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Electrical Automation Profil Kapağı 1525868904 17 Temmuz 2018 #6 DoruC dedi: Alıcağım satıcı zoccoshop olarak yazıyor. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok o zaman gönül rahatlığıyla alabilirsin. Zoccoshop güvenilir bir sitedir. İstanbul'da isen mağazasından gidip alabilirsin.
DoruC dedi: Alıcağım satıcı zoccoshop olarak yazıyor. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok o zaman gönül rahatlığıyla alabilirsin. Zoccoshop güvenilir bir sitedir. İstanbul'da isen mağazasından gidip alabilirsin.
DoruC Hectopat Katılım 17 Temmuz 2018 Mesajlar 52 17 Temmuz 2018 #7 matadoria dedi: Sıkıntı yok o zaman gönül rahatlığıyla alabilirsin. Zoccoshop güvenilir bir sitedir. İstanbul'da isen mağazasından gidip alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim. Hemen almayı düşünüyorum.
matadoria dedi: Sıkıntı yok o zaman gönül rahatlığıyla alabilirsin. Zoccoshop güvenilir bir sitedir. İstanbul'da isen mağazasından gidip alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim. Hemen almayı düşünüyorum.