Hepsiburada'dan bilgisayar almak mantıklı mı?

Hepsiburada vade farkıs taksit verdiği için almak istiyorum bazı arkadaşlar alınmaz falan dedi aklıma takıldı, niye alınmaz ya da alınır mı?

Hepsiburada güvenilir bir yer ama Izoly turbost gibi dandik markalar yerine ASUS Casper bilindik markalar alın eger diyorsaniz oyun oynayacağım toplama alın.

Turbox'dan falan bahsediyor muhtemelen. Bu Turbox denilen illet 10-15 yıllık bilgisayar parçalarını sanki yeniymiş gibi lanse edip piyasaya sürüyolar i7-i5 vs ama bunların çıkış tarihi daha eski oluyor yani güncel bir i7-i5 değiller. Haliyle ilerde daha yüksek işlemci takmak istersen takamazısn. Anakartı ayrı bela. Kullanılan güç kaynağı çok kalitesiz vs vs. Onun dışında Hepsiburada komisyon farkı olarak normal itopya, gamegaraj gibi sitelere nazaran oraya eklenen ürünler daha pahalı oluyor.

Başlığı okuduğum an "aman aman" dedim.

Gaming.gen, itopya, teknobiyotik, incehesap gibi sitelere göz atmanızı tavsiye ederim.

Hepsiburada vade farkıs taksit verdiği için almak istiyorum bazı arkadaşlar alınmaz falan dedi aklıma takıldı, niye alınmaz ya da alınır mı?

HB sadece teknoloji mağazası değil, pazar yeri ve satıcı önemli. Bileşen alınır ama hazır sistemde sadece bu işi yapan firmalar tercih edilmeli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı