Hepsiburada’dan bilgisayar toplamak

decoupler

Hectopat
Öncelikle herkese merhaba, benim aklımda bir soru var. Hepsiburada'dan bir sistem topluyorum ve bu sistemin ekran kartı şuanda %25 indirimde sepette de indirimin bitmesine son 1 gün kaldı diyor. Bu indirim bugün mü biter yoksa yarın mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorduğunuz soruya cevap değil fakat Gittigidiyor, Hepsiburada gibi yerlerden pc toplamak biraz sıkıntılı iştir. Çünkü internetten alışveriş sonuç olarak dolandırmak için yanlış ürün, bozuk ürün gönderebilirler ve bence daha da önemlisi garanti olayı çok sıkıntılıdır. İthalatçı garantili falan oluyor. İnternetteki fiyatların, Vatan Bilgisayar gibi yerlerdeki fiyatlardan daha ucuz olmasının sebebi de bu garanti olayıdır. Sonuç olarak bilgisayar topluyoruz yani ucuz şeyler değil bizler için, o yüzden 10.000 liralık bir bilgisayar alırken 2.000 lira daha ucuza alabilmek için bu internet ortamını tercih etmezdim.(İtopya, İnventus gibi yerleri kast etmiyorum)

İtopya'dan v.s toplamak varken, neden Hepsiburada? Adam ikinci el parçayı satsa, adamı bulamazsanız, hadi geçmiş olsun. Ürünlerin hepsini Hepsiburada satmıyor, hatırlatayım. Yani, Hepsiburada, Gittigidiyor, N11 gibi siteler sakat. Bir problem olduğunda karşınızda muhattap bulamayabilirsiniz.

Bir masa satın almıştım kırık yollamışlar ve muhattap bulamadığım için elimde patladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsi burada`dan msı ürünlerinde indirim olduğu için 2070 ekran kartı ve msı 144hz monitör aldık bir arkadaşıma dün teslim aldık hiç bir sıkıntı çıkmadı satıcı yorumlarına ve kaç satış yaptığına dikkat ederek alırsanız hiç bir sıkıntı çıkmaz emin olun 1-2 kişi sıkıntı yaşadı diye herkes sıkıntı yaşamaz.

Bende parçaların çoğunu hepsiburada'dan aldım hiçbir sıkıntı yaşamadım ayrıca 6 yıldır alışveriş yaparım hiçbir zaman mağdur etmediler.

Bütün satıcılar böyle dememekteyiz. Fakat oralardaki kitle belli adamlar orijinal parça sattığını kanıtlamaya çalışırken bile "orjinal" yazıyorlar. Bu bile insana güven vermiyor. Siz sıkıntı yaşamadınız, 1-2 kişi sıkıntı yaşamadı diye yüksek bir meblayı riske atmak ne kadar mantıklı bilemiyorum.

Yorumda ürün yorumlarına ve kaç satış yaptığına dikkat ederek almasını belirttim zaten dikkat ederek alışveriş yaparsa hiç bir sıkıntı çıkmaz sonrasında ürün yorumlarına kötü yorumlar bırakıyor zaten sıkıntı yaşamış kişiler sadece yapması gereken yüksek puan alan bir firmadan satın alması dediğiniz doğru ama ciddi indirimler olduğu içinde bu siteler indirim olduğu için çoğu bilgisayar toplayan firmalardan çok iyi oluyor her satıcı aynı değildir bir sıkıntı çıkdığında hakkınızı ararsanız ciddi yaptırımlar sağlanıyor zaten.

Fikrimi belirttim, konudan çekiliyorum. Çünkü gittikçe biraz fanatikliğe kaçıyor. Değerli fikirleriniz için teşekkürler. Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…