Hepsiburada’dan bilgisayar toplamak

Fikrimi belirttim, konudan çekiliyorum. Çünkü gittikçe biraz fanatikliğe kaçıyor. Değerli fikirleriniz için teşekkürler. Sevgiler.
Fanatiklik ile bir alakası yok estağfurullah sadece yorumumu belirtiyorum sizin ve sizler gibi kişilerin sorun yaşaması üzücü bir durum geçmiş olsun ama koca bir şirket sağlam satıcıları göz önünde bulundurarak alışveriş yaparsa bir sıkıntı çıkmayacağını belirtiyorum.

İnsan, sütten ağzı yanınca yoğurdu üfleyerek yermiş hesabı. Buna rağmen hala bu gibi siteleri kullandığım oluyor. Fakat önceden sıkıntı yaşadığımda olduğu gibi yüksek fiyatlı ürünler almıyorum. Vatan gibi yerlerde de sıkıntı çıkıyor. Önemli olan bu sıkıntının kolayca çözülebilmesidir. Vatandan pc toplayıp eve geldim ve aynı gün bir tane fan bozuldu. Bunun üzerine bir gün sonra götürdüm, 5 dakika içerisinde yenisini taktılar.Sattığın ürünün arkasında durmak, bundan bahsediyorum. Mesela 2 yıl sonra Ram'im bozulsa bundan sıkıntı duymam çünkü hem üretici hem de Vatan garantili. Söz konusu sitelerden alındığı zaman düzgün ürün gelebilir fakat asıl önemli nokta bu saatten sonra bir garantisinin olması. Bu yüzden ben Vatan'ı tercih ettim. Daha kurumsal yerlerdir. Biz iki karşıt görüş olarak fikirlerimizi belirttik, bu saatten sonra seçimi konu sahibi arkadaşımız yapmalı. Şimdiden hayırlı olsun

Hepsiburada güvenilir ve bence alışverişin en güvenilir sitesidir. 5-6 yıldır alışveriş yaparız, herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Ancak orda satıcı seçme kısmı var. Eskiden sadece hepsiburada vardı. Şimdi farklı farklı satıcılar var. Benim tavsiyem hepsiburada'yi seçmeniz ya da güvenilir ve puanı yüksek bir mağaza secmenizdir. N11'de bir aralar iyidi. Ancak şuanda N11 çöp. Ordan alışveriş yapmayın.

Her insan her platformda sıkıntı yaşayabilir. Klişe bir laf ama teknoloji işi biraz şans işidir ne yazık ki. Burada Vatan gibi firmaları ayıran nokta da sorun çıktığı zaman kısa sürede iletişime geçebilmen ve muhattap olacağın kişiyle direk olarak konuşabilmen. Bence bunlar çok önem teşkil ediyor belki tüm sistemi hepsiburadadan toplayacaksın ve hiçbir sorun çıkmayacak bu mümkün ama sorun çıktığı zaman oluşabilecek sıkıntılar Vatan gibi firmalara göre daha yüksek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…