Hepsiburada'dan ekran kartı almak mantıklı mı?

ArtemisQ

Decapat
Daha fazla  
Satıcı Hepsiburada, Hepsiburada gibi e-ticaret sitelerinden ekran kartı gibi pahalı ve değerli parçaları almak ne kadar mantıklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Satıcı Hepsiburada, Hepsiburada gibi e-ticaret sitelerinden ekran kartı gibi pahalı ve değerli parçaları almak ne kadar mantıklı?

Eki Görüntüle 2107040

önemli olan satıcıdır. Satıcın zaten Hepsiburada'nın kendisi , ben çok kez telefon aldım ama ekran kartı almamama rağmen sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.

Bir sıkıntı yaratcağını düşünmüyorum ama Amazon'dan almak daha güvenli olur ben geelde oradan alıyorum.

Hepsiburada kendisi satıyor. Bir sorun yaşamazsınız. Yerinizde olsam şu iki modelden birini alırdım.

Hepsiburada'dan iki tane ekran kartı aldım. Verdiği limit ve kartsız taksit avantajıyla ama iki ekran kartıda amblajsızdı kutuları eskiydi. Şimdi soran olur değişim niye istemedin diye ekran kartım yoktu ve ihtiyacım vardı yemin ettiler neredeyse sıfır olduğuna dair. Aldığım ekran kartlarının performansı da tatmin edici değil en son RX 6600 XT aldım 1 sene olmadı daha fanları sürtme ve gıcırtı sesi geliyor yüke girdiği zaman Alt Tab attığında bir önceki sayfanın izi kalıyor ekrana tıklamadan geçmiyor. Farklı bir ekran kartıyla denediğimde bahsettiğim bu takılma sorunu olmuyor. Eğer almadıysan iyi düşün derim. Bayağı zaman geçmiş ama illaki merak eden olur yaşadığımı yazayım dedim saygılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…