HüseyinFurkan
Centipat
Daha fazla
Alınmaz hepsiburadan sistem alınmaz genel olarak aşırı pahalı am5 bile değil.
https://app.hb.biz/SUFyANkyMY1OGaming gen, İtopya, İnce Hesap... gibi yerlere de bak. Görünüşüne aldanmış gibi duruyorsun ama iyi seç, AM5 olsun mesela en basitinden.
Pahalı hocam ısrarla söylüyorum size Hepsiburadan bakmayın, bileşenlerin ne olduğu belli değil, soru cevap kısmına bazı bileşenleri yazmış ama her sorunun altında farklı cevap var, birinde başka model marka yazılmış birinde başka model marka. Taksit sadece hepsiburada olmuyor, gamegarajda taksit yapıyor misal olarak. Vade farkıda koymuyor, örnek olarakhttps://app.hb.biz/SUFyANkyMY1O
Bu sistem alınır mı peki hocam?
Hocam kusura bakmayın biraz geç yazıyorum. Attığınız linke baktım da aşağıya koyduğum fotoğraftaki alınır mı? Biraz özelleştirdim. Bir de 2k monitör almayı düşünüyorum. 2k ayarlarda darboğaz yapar mı?Pahalı hocam ısrarla söylüyorum size Hepsiburadan bakmayın, bileşenlerin ne olduğu belli değil, soru cevap kısmına bazı bileşenleri yazmış ama her sorunun altında farklı cevap var, birinde başka model marka yazılmış birinde başka model marka. Taksit sadece hepsiburada olmuyor, gamegarajda taksit yapıyor misal olarak. Vade farkıda koymuyor, örnek olarak
Vade Farksız Taksitli Hazır Sistemler - Game Garaj buraya bakabilirsiniz.
Hocam çok dengesiz yapmışsınız, 2K da darboğaz yapmaz ama fiyat çok yüksek olmuş yan bileşenlerle. 4070 super sistem alırsınız hatta 4070 ti superi zorlarsınız o bütçeye. 120 lik sıvı soğutma iş görmez kule tipi alsanız daha iyi.Hocam kusura bakmayın biraz geç yazıyorum. Attığınız linke baktım da aşağıya koyduğum fotoğraftaki alınır mı? Biraz özelleştirdim. Bir de 2k monitör almayı düşünüyorum. 2k ayarlarda darboğaz yapar mı?
Hocam attıklarınız güzel ama taksit seçenekleri uymuyor. Eğer 12 taksit yapan varsa atabilir misiniz?Hocam çok dengesiz yapmışsınız, 2K da darboğaz yapmaz ama fiyat çok yüksek olmuş yan bileşenlerle. 4070 super sistem alırsınız hatta 4070 ti superi zorlarsınız o bütçeye. 120 lik sıvı soğutma iş görmez kule tipi alsanız daha iyi.
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
Shark 7A-RTX SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Shark 7A-RTX SUPER hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Bu iki sistemden birini özelleştirin ekran kartı 4070 super kalacak şekilde.
İki sistemde de 12 taksit var gözüküyor hocam.Hocam attıklarınız güzel ama taksit seçenekleri uymuyor. Eğer 12 taksit yapan varsa atabilir misiniz?
En iyi halde 9k vade farkı koyuyor hocam.İki sistemde de 12 taksit var gözüküyor hocam.
Başka öneriniz var mı? Ya da parçaları ayrı ayrı alıp elde de birleştirebilirim. Hangisini önerirsiniz?İki sistemde de 12 taksit var gözüküyor hocam.
Hocam iyi akşamlar Allah'ı izniyle bugün veya yarın bilgisayarı alacağım size en son attığım sistemi biraz özelleştirdim de bu özelleştirdim hali alınır mı? Fiyat ekipmanlar dolayısıyla 50k yı geçmemeli.İki sistemde de 12 taksit var gözüküyor hocam.
En iyi halde 9k vade farkı koyuyor hocam.
Başka öneriniz var mı? Ya da parçaları ayrı ayrı alıp elde de birleştirebilirim. Hangisini önerirsiniz?
Hocam iyi akşamlar Allah'ı izniyle bugün veya yarın bilgisayarı alacağım size en son attığım sistemi biraz özelleştirdim de bu özelleştirdim hali alınır mı? Fiyat ekipmanlar dolayısıyla 50k yı geçmemeli.
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Hocam bunu ekran kartı daha güzel ama depolamasıyla RAM i düşük kalıyor. En az 2tb depolama ve 32 GB ram lazım.PC HOCASI-GG11 / AMD Ryzen 5 5600 TRAY / GALAX GeForce RTX 5060 Ti 1-Click OC 8GB / 32GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG11 Powered by GALAX temasıyla hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 5060 TI 8GB ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Şöyle bir şey de alınabilir.
Hocam bunu ekran kartı daha güzel ama depolamasıyla RAM i düşük kalıyor. En az 2tb depolama ve 32 GB ram lazım.