Hepsiburada'dan iPhone 16 Pro Max alınır mı?

Mali1616

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, nihayet karar kıldım iPhone 16 Pro Max alacağım.

Apple sitesinde 16 Pro Max 256 GB fiyatı 100.000 TL.
Hepsiburada 97.500 TL satıcı Hepsiburada olarak gözüküyor.

Arada 2.500 TL fark var. Hepsiburada alınır mı? Sıkıntılı cihaz vs çıkar mı? Yoksa direk Apple sitesinden mi alayım. Yardımınızı istiyorum.

Normalde alinir ama ben 2500 tl fark icin ugrasmazdim.

Ben Apple sitesinden almama rağmen ekranı çizik geldi geri gönderdim. Diğer sitelerden alsaydım büyük ihtimal geri almazlardı. Artık hep Apple sitesinden almayı düşünüyorum bu yüzden.

Satıcı Hepsiburada ise sıkıntı çıkmaz. 2.5 lirada kötü para değil.

Bütçenize oradan ödeme kolaylık sağlıyorsa alınır. Eğer bütçesel sıkıntınız yoksa gidin zaten mağazadan alın. Tartışmaya kapalı bir konu. 2.5 lira fark alıyorsa eğer vade farksız bence olumlu. Ödediğiniz paranın yanında 2.5 çok küçük bir meblağ kalıyor.

Şimdi yorumlarda şikayet da okudum Apple çizik cihazlar gönderiyormus iade edip ikinci ye yolladığı da çizikmiş. MediaMarkt gibi mağazam görüp mu almak mantıkli acaba? Ayrıca MediaMarkt 10.000 TL ye kasko da yapıyormuş kırılma çalınma vs e karşı.

Klasik her cihazin yorumlarinda olan sorunlar hocam fazla kafaya takmayin. Bu tarz durumlar olasi ama nadir gorulen durumlar oldugundan dolayi ve genelde cihazi duzgun gelen degil de sorunlu gelenler yorum yazdigindan dolayi oyle. Zaten HepsiBurada'da gonderdigi cihazlari oradan aliyordur diye dusunuyorum, Apple'in iade kosullari cok iyi diye duydum, HepsiBurada'nin kotu mu tabii ki degil ama tercihim direk Apple hatta kendi magazasina gidebiliyorsaniz oradan alin ve cihazi orada actirin ya da MediaMarkt tarzi yerlerden alin yine orada actirin cihazi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…