Arkadaşlar hepsiburadadan atttığım linkdeki Bloody B120'yi almayı düşünüyorum fakat bir kaç sorum olacak hiç hepsiburadadan alışveriş yapmadığım için .
1- Hepsiburada'da ATN elektronik diye bir yerden alırsak 97 TL oluyor buda bu klavyede bulunmayacak kadar ucuz. Vatan'da 156 gamekstrada 175 TL güvenilir midir ?
2-Hepsiburada'dan aldığımız eşyalar 2.ci el mi yoksa sıfır mı oluyor ?
B120 yi 80TL'ye almıştım pahalı bir klavye değil, şuan bütün firmalar güncel kurdan satıp kazık atma çabasında olduğu için fiyatı yükselmiş. Hepsiburada.com sitesinden başka firmadan dahi alsanda ürünü onaylamdığın sürece para karşı tarafa aktarılmıyor. Sorunlu ürün gelirse siparişi onaylamaz iade edersin olur biter
B120 yi 80TL'ye almıştım pahalı bir klavye değil, şuan bütün firmalar güncel kurdan satıp kazık atma çabasında olduğu için fiyatı yükselmiş. Hepsiburada.com sitesinden başka firmadan dahi alsanda ürünü onaylamdığın sürece para karşı tarafa aktarılmıyor. Sorunlu ürün gelirse siparişi onaylamaz iade edersin olur biter
Verdiğin linkteki adam 72 tane değerlendirmeden 10 üzerinden 9,4 almış. O kırılan puan da ambalajın fazla iyi gelmemesinden. Zaten yorumlarını da okudum. Alan 22 kişiden de sorun yok.