lenoish Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 252 Çözümler 1 14 Temmuz 2024 #1 Hepsiburada'dan monitör alınır mı? Satıcı direkt olarak Hepsiburada gözüküyor. Ürünü 14 gün içinde beğenmezsem iade edebiliyor muyum? Teşekkürler.
Hepsiburada'dan monitör alınır mı? Satıcı direkt olarak Hepsiburada gözüküyor. Ürünü 14 gün içinde beğenmezsem iade edebiliyor muyum? Teşekkürler.
dixtuel Hectopat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 1.727 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Temmuz 2024 #2 lenoish dedi: Hepsiburada'dan monitör alınır mı? Satıcı direkt olarak Hepsiburada gözüküyor. Ürünü 14 gün içinde beğenmezsem iade edebiliyor muyum? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hangi marka model alacaksınız hocam? Satıcı direkt Hepsiburada ise iade şartlarını karşılarsanız iade alırlar diye biliyorum.
lenoish dedi: Hepsiburada'dan monitör alınır mı? Satıcı direkt olarak Hepsiburada gözüküyor. Ürünü 14 gün içinde beğenmezsem iade edebiliyor muyum? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hangi marka model alacaksınız hocam? Satıcı direkt Hepsiburada ise iade şartlarını karşılarsanız iade alırlar diye biliyorum.
W wortex.10 Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Diğer 14 Temmuz 2024 #3 lenoish dedi: Hepsiburada'dan monitör alınır mı? Satıcı direkt olarak Hepsiburada gözüküyor. Ürünü 14 gün içinde beğenmezsem iade edebiliyor muyum? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ben HepsiBurada'dan İPS Panel monitör aldım. Sorunu yoktu.
lenoish dedi: Hepsiburada'dan monitör alınır mı? Satıcı direkt olarak Hepsiburada gözüküyor. Ürünü 14 gün içinde beğenmezsem iade edebiliyor muyum? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ben HepsiBurada'dan İPS Panel monitör aldım. Sorunu yoktu.
lenoish Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 252 Çözümler 1 14 Temmuz 2024 #4 dixtuel dedi: Hangi marka model alacaksınız hocam? Genişletmek için tıkla... Lenovo R25İ-30 düşünüyorum.
dixtuel dedi: Hangi marka model alacaksınız hocam? Genişletmek için tıkla... Lenovo R25İ-30 düşünüyorum.
dixtuel Hectopat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 1.727 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Temmuz 2024 #5 lenoish dedi: Lenovo R25i-30 düşünüyorum. 14 gün içinde beğenmezsem iade edebiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Model güzel açıkçası iade edeceğinizi sanmam. Dediğim gibi iade için belli şartları var müşteri hizmetlerinden vs. sorabilirsiniz veya açıklamada yazıyor olması lazım.
lenoish dedi: Lenovo R25i-30 düşünüyorum. 14 gün içinde beğenmezsem iade edebiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Model güzel açıkçası iade edeceğinizi sanmam. Dediğim gibi iade için belli şartları var müşteri hizmetlerinden vs. sorabilirsiniz veya açıklamada yazıyor olması lazım.
W wortex.10 Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Diğer 14 Temmuz 2024 #6 lenoish dedi: Lenovo R25İ-30 düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Çok iyi bir model hocam güzel bir seçim yapmışsınız hayırlı olsun şimdiden.
lenoish dedi: Lenovo R25İ-30 düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Çok iyi bir model hocam güzel bir seçim yapmışsınız hayırlı olsun şimdiden.
lenoish Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 252 Çözümler 1 14 Temmuz 2024 #7 wortex.10 dedi: Çok iyi bir model hocam güzel bir seçim yapmışsınız hayırlı olsun şimdiden. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
wortex.10 dedi: Çok iyi bir model hocam güzel bir seçim yapmışsınız hayırlı olsun şimdiden. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.