Hepsiburada'dan MX-4 alınır mı?

ItsJimmyMcGill

Decapat
Daha fazla  
Hepsiburada'dan MX-4 alınır mı? Laptop için termal macun alacağım, ama bazıları Hepsiburada sahte satıyorlar falan diyorlar. Sizce Hepsiburada'dan alacaksam orijinalini hangi satıcıdan almalıyım? Hepsiburada satıcısı var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsiburada satıcısından al riske girme orijinal geliyor geldiğinde kontrolde edebiliyorsun QR ile. Ben 3 sene kadar önce almıştım ayrıca fiyat gayet uygun şu an.

Hepsiburada'dan MX-4 alınır mı? Laptop için termal macun alacağım, ama bazıları Hepsiburada sahte satıyorlar falan diyorlar. Sizce Hepsiburada'dan alacaksam orijinalini hangi satıcıdan almalıyım? Hepsiburada satıcısı var.

Satıcı Teknobiyotik ise alabilirsin istersen de direkt buradan al.

Laptop için MX4 alınmamalı. Pump out olup etkisini yitiriyor ve boşa gidiyor. Faz değişimli ped araştırın.

Hocam ben ablamın laptopuna sürmüştüm bunu zararı büyük mü olur?

Zararı olmaz hocam. Sadece boşa gidiyor yani. Laptoplarda termal macun tam etki sağlamıyor. İdare eder belki ama hazır almışken faz değişimli ped en mantıklısı.

Zararı olmaz hocam. Sadece boşa gidiyor yani. Laptoplarda termal macun tam etki sağlamıyor. İdare eder belki ama hazır almışken faz değişimli ped en mantıklısı.

Vallahi evde MX4 vardı hocam ben kendi işlemcime sürdüğüm için gereksiz para harca mıyim dedim laptopada sürdüm. Ama ablam şehir dışında laptop 1 aydır kapalı bir 4 5 ay daha kullanılmayacak geldiğinde dediğiniz şeyi alırım artık. Teşekkür ederim.

Termal perlere baktığımda pek orijinal bulamadım ayrıca MX-6 alınır mı sizce?

Hepsiburada'dan alırsan eğer diğer satıcılara bakmana gerek yok Hepsiburada satıcısını seçip al sorun yaşamazsın. Ama arkdaşın dediği gibi almışken o dediği pedlerden al.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı