Hepsiburada satıcısından al riske girme orijinal geliyor geldiğinde kontrolde edebiliyorsun QR ile. Ben 3 sene kadar önce almıştım ayrıca fiyat gayet uygun şu an.
Zararı olmaz hocam. Sadece boşa gidiyor yani. Laptoplarda termal macun tam etki sağlamıyor. İdare eder belki ama hazır almışken faz değişimli ped en mantıklısı.
Zararı olmaz hocam. Sadece boşa gidiyor yani. Laptoplarda termal macun tam etki sağlamıyor. İdare eder belki ama hazır almışken faz değişimli ped en mantıklısı.
Vallahi evde MX4 vardı hocam ben kendi işlemcime sürdüğüm için gereksiz para harca mıyim dedim laptopada sürdüm. Ama ablam şehir dışında laptop 1 aydır kapalı bir 4 5 ay daha kullanılmayacak geldiğinde dediğiniz şeyi alırım artık. Teşekkür ederim.
Hepsiburada'dan alırsan eğer diğer satıcılara bakmana gerek yok Hepsiburada satıcısını seçip al sorun yaşamazsın. Ama arkdaşın dediği gibi almışken o dediği pedlerden al.
Honeywell PTM7950 termal pad, CPU ve GPU'lar için yüksek performanslı ısı dağılımı sunar. Bu 0.25mm'lik pad, gelişmiş termal iletkenlik için faz değişimli silikon teknolojisini birleştirir. Geek sıcaklık kontrolünden.