Hepsiburada'dan nasıl garantiye yollanır?

Crablee

Kilopat
Hepsiburada'dan HS60 Pro aldım lakin ses kartı bozuk çıktı. Hala 14 günün içerisindeyim. İade mi edeyim, garantiye mi yollayayım? Ama garantiye nasıl yollayacağımı da bilmiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Kutudan bozuk çıktıysa önce iade etmeyi dene. Olmazsa garantiye yollarsın.

Kutudan bozuk çıktıysa önce iade etmeyi dene. Olmazsa garantiye yollarsın.
Hocam teknik servisle görüştüm whatsapp üzerinden kendileri hijyen ürünü olduğu için servis raporu olmadan iade alamayacaklarını söylediler yine de deneyeyim mi iade etmeyi

Hocam teknik servisle görüştüm whatsapp üzerinden kendileri hijyen ürünü olduğu için servis raporu olmadan iade alamayacaklarını söylediler yine de deneyeyim mi iade etmeyi
Doğru söylemişler, teknik servise gidin rapor yazsınlar hemen iade edin.

Garanti belgesinin üzerinde hangi firma var, Boğaziçi mi Vektron mu?

Hocam teknik servisle görüştüm whatsapp üzerinden kendileri hijyen ürünü olduğu için servis raporu olmadan iade alamayacaklarını söylediler yine de deneyeyim mi iade etmeyi?
Denemeyin. Servise gidin.

Denemeyin. Servise gidin.
Hocam sanırım garanti belgesini kaybettim
Hangi servise gideceğimi bu nedenle bilemiyorum. Garanti alınabiliyor diye biliyorum fatura ya da başka yöntemler ile o yüzden dert etmiyorum belgeyi lakin bu servis olayı can sıkıyor bir bildiğiniz var mıdır ?

Servise gitmekten başka çaren yok gibi. Garanti belgesi olmasa da fatura yeterli olur diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…