Y YusufQwerty Centipat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4 4 Mayıs 2020 #1 hepsiburada.com'dan monsternotebook satıcısından Monster laptop almayı düşünüyorum. Sizce bir sıkıntıyla karşılaşır mıyım veya daha önce alan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2020
hepsiburada.com'dan monsternotebook satıcısından Monster laptop almayı düşünüyorum. Sizce bir sıkıntıyla karşılaşır mıyım veya daha önce alan var mı?
K kupasi Kilopat Katılım 9 Haziran 2018 Mesajlar 85 4 Mayıs 2020 #2 YusufQwerty dedi: hepsiburada.com'dan monsternotebook satıcısından Monster laptop almayı düşünüyorum. Sizce bir sıkıntıyla karşılaşır mıyım veya daha önce alan var mı? Genişletmek için tıkla... Direkt Monster'in kendi sitesinden neden almıyorsun. Hepsiburada'dan 3 tane laptop aldım 2 tanesi MSI. Hiçbir sıkıntı olmadı.
YusufQwerty dedi: hepsiburada.com'dan monsternotebook satıcısından Monster laptop almayı düşünüyorum. Sizce bir sıkıntıyla karşılaşır mıyım veya daha önce alan var mı? Genişletmek için tıkla... Direkt Monster'in kendi sitesinden neden almıyorsun. Hepsiburada'dan 3 tane laptop aldım 2 tanesi MSI. Hiçbir sıkıntı olmadı.
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2020 #3 Karşılaşmazsınız.
ibrhmylmz Decapat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2020 #4 YusufQwerty dedi: hepsiburada.com'dan monsternotebook satıcısından Monster laptop almayı düşünüyorum. Sizce bir sıkıntıyla karşılaşır mıyım veya daha önce alan var mı? Genişletmek için tıkla... Neden Monster'ın kendi sitesini tercih etmiyorsun? Bir sorun yaşamazsın, satıcı yine Monster'ın kendisi.
YusufQwerty dedi: hepsiburada.com'dan monsternotebook satıcısından Monster laptop almayı düşünüyorum. Sizce bir sıkıntıyla karşılaşır mıyım veya daha önce alan var mı? Genişletmek için tıkla... Neden Monster'ın kendi sitesini tercih etmiyorsun? Bir sorun yaşamazsın, satıcı yine Monster'ın kendisi.
Y YusufQwerty Centipat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4 4 Mayıs 2020 #5 kupasi dedi: Direkt Monster'in kendi sitesinden neden almıyorsun. Hepsiburada'dan 3 tane laptop aldım 2 tanesi MSI. Hiçbir sıkıntı olmadı. Genişletmek için tıkla... monsterin kendi sitesinde beğendiğim notebook bitmişti ve taksit seçenekleri hepsiburada da daha fazla o yüzden
kupasi dedi: Direkt Monster'in kendi sitesinden neden almıyorsun. Hepsiburada'dan 3 tane laptop aldım 2 tanesi MSI. Hiçbir sıkıntı olmadı. Genişletmek için tıkla... monsterin kendi sitesinde beğendiğim notebook bitmişti ve taksit seçenekleri hepsiburada da daha fazla o yüzden
U Ubermenschh Hectopat Katılım 16 Mayıs 2018 Mesajlar 68 Çözümler 1 4 Mayıs 2020 #6 Ben aldım hiç sorun yaşamadım. Üstelik satıcı Monster ise sorun yaşamazsın merak etme.