Hepsiburada'dan notebook almak

YusufQwerty

Centipat
hepsiburada.com'dan monsternotebook satıcısından Monster laptop almayı düşünüyorum. Sizce bir sıkıntıyla karşılaşır mıyım veya daha önce alan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
hepsiburada.com'dan monsternotebook satıcısından Monster laptop almayı düşünüyorum. Sizce bir sıkıntıyla karşılaşır mıyım veya daha önce alan var mı?

Direkt Monster'in kendi sitesinden neden almıyorsun. Hepsiburada'dan 3 tane laptop aldım 2 tanesi MSI. Hiçbir sıkıntı olmadı.

Neden Monster'ın kendi sitesini tercih etmiyorsun?
Bir sorun yaşamazsın, satıcı yine Monster'ın kendisi.

Direkt Monster'in kendi sitesinden neden almıyorsun. Hepsiburada'dan 3 tane laptop aldım 2 tanesi MSI. Hiçbir sıkıntı olmadı.
monsterin kendi sitesinde beğendiğim notebook bitmişti ve taksit seçenekleri hepsiburada da daha fazla o yüzden

Ben aldım hiç sorun yaşamadım. Üstelik satıcı Monster ise sorun yaşamazsın merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…