Hepsiburada'dan PlayStation 4 teşhir ürünü alınır mı?

Makaleler
3
Soru başlıkta. 2/3 fiyatına bulunabiliyor ve bence güzel bir fiyatlandırma. Sizce alınır mı? Biraz koy yurt dışından konsol getirt diyenler olabilir. Gümrükte bir sorun çıkarsa tanıdığa kazık atmış olmayım diye sıcak bakmıyorum ne yapmayalım.

Eğer 1tane ise geçirebiliyorsun konsolu diye biliyorum en kötü ihtimal tanıdığın kişi kutusundan çıkarır koyar öyle valizine kendi evimde kullandığım der kimse de bir şey diyemez.

Eğer 1tane ise geçirebiliyorsun konsolu diye biliyorum en kötü ihtimal tanıdığın kişi kutusundan çıkarır koyar öyle valizine kendi evimde kullandığım der kimse de bir şey diyemez.

Ya bu bilgiyi biliyorum ama nedense gümrükte çalışanlar bunu kabul etmez gibi bir his var. Malum ülkede 9500 yurt dışında 4500 konsol tanıdık derse ki biz 300 avroya aldık ama 650 avro oldu yurt dışında. O 350 ekstra masrafı karşılayamam. Hatta 10-20-30'luk ekstraları bile karşılayamam gibi duruyor.

Sen karıştırdın sanırım 9500 olan PlayStation 5.
Yüksek ihtimalle kutudan çıkardığınız için herhangi bir bir sorun ile karşılaşmazsınz ha sen riske atmak istemiyorsan Türkiye'de 8300TL diyorlar ama çıkana kadar 8700 olacağını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…