Hepsiburada'dan sipariş edilen fare açık kutuda ve eksik geldi

fewer

Hectopat
Daha fazla  
5 Mayıs tarihinde Razer DeathAdder V2 Mini kablolu oyuncu mouse siparişi vermiştim, anca bugün 14 Mayıs'ta elime ulaşabildi. Ürünü Hepsiburada'dan sipariş verdim ve sıfır kutu olarak yazıyordu ama o kadar bekleyişten sonra elime ulaşan kutu açılmış ve içinden çıkması gereken grip tapeler yoktu.
Satıcıya yazdım ve beni geçiştirdi sonra cevap yazmadı. Ne yapmalıyım, iade etsem kabul ederler mi?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    69,2 KB · Görüntüleme: 105
Son düzenleyen: Moderatör:
Satıcı kim?

İade edilmiş ürünü göndermiş muhtemelen. Hepsiburada üzerinden iade başvurusu oluşturun, ilgilenmezlerse doğrudan Hepsiburada'ya yazın veya arayın.

Bu tip durumlarda bir şey olmaz demeden ürünü teslim anında kuryeyi iki dakika bekletip tutanak tutturmanız çok faydalı oluyor. Siz HB ile görüşüp iade süreci başlatın. Satıcı geçiştirdiğine göre bilerek gönderildi o şekilde.

Direk Hepsiburadayı arayıp iade oluşturun durumuda anlatın.
Satıcı ürünü siz açmışsınız geri iade alamam derse mağdur olabilirsiniz.

Ben her zaman kargolarda kuryenin yanında ürünü açarım. Geçenlerde aldığım mouse padi bile kuryenin yanında açıp dikişlerini kontrol ettim. Herkesin aslında böyle yapması gerek ama çekiniyorlar.

Aynı durumu bende yaşadım grip tapeler yoktu önce talep oluşturdum baktım cevap gelmedi,dün iade talebi oluşturdum iade almazlar ise şikayet edeceğim.
Dolandırıcılara bak arkadaş mouseun içindeki çıkartmaları söküyorlar!
Hatta sizde yazdınız kime kakalarlarsa yedirmeye çalışıyorlar iade talebini bekliyorum eğer iade talebimi kabul etmezlerse tüketici hakem heyetine ve hepsiburada ya şikayet edeceğim.
Demekki sattıkları birçok üründe böyle çalıyorlar.
Direk Hepsiburadayı arayıp iade oluşturun durumuda anlatın.
Satıcı ürünü siz açmışsınız geri iade alamam derse mağdur olabilirsiniz.
Hayır ürünü açtıktan sonrada iade edebilir.
Kutuyu açmadan bakmadan ürünün hasarlı olup olmadığını nasıl anlayabiliriz hocam?
Mantığa ters bir kere....

Ben her zaman kargolarda kuryenin yanında ürünü açarım. Geçenlerde aldığım mouse padi bile kuryenin yanında açıp dikişlerini kontrol ettim. Herkesin aslında böyle yapması gerek ama çekiniyorlar.
Aynen çekinmeye gerek yok. Kuryeler zamanla yarışıyorlar o yüzden acele edebilirler ama beklemek zorundalar. Eski çalıştığım kargo firmasında hasarlı ürünle ilgili benzer bir sorun yaşanmıştı. Kurye beklememiş alıcı rica etmesine rağmen. Ürün kırık çıkınca şikayette bulundu alıcı. Kırık ürün için tazmin yapıldı kuryenin maaşından kesildi. Kuryenin yırtabileceği tek alan bekleyin kontrol etmek istiyorum denmemesi zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…