H Hery1453 Hectopat Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 195 4 Mart 2019 #11 Ben hangi parçanın bozulduğunu sorunun nereden kaynaklanacağını nereden anlayacağım?
hovarda Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Mart 2013 Mesajlar 1.838 Çözümler 2 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz 4 Mart 2019 #12 Hery1453 dedi: Diyelim ki bilgisayar bozuldu. Her parçayı kendi servisine mi göndereceğim? Genişletmek için tıkla... HB'den alırsan ücretsiz kargo ile yollayabilirsin.
Hery1453 dedi: Diyelim ki bilgisayar bozuldu. Her parçayı kendi servisine mi göndereceğim? Genişletmek için tıkla... HB'den alırsan ücretsiz kargo ile yollayabilirsin.
borusan12 Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 972 Çözümler 10 4 Mart 2019 #13 Hery1453 dedi: Diyelim ki bilgisayar bozuldu. Her parçayı kendi servisine mi göndereceğim? Genişletmek için tıkla... Bozuk veya arızalı olan parçayı tespit edip onu göndereceksin sadece. Bilgili birisinden yardım alabilirsin o aşamada.
Hery1453 dedi: Diyelim ki bilgisayar bozuldu. Her parçayı kendi servisine mi göndereceğim? Genişletmek için tıkla... Bozuk veya arızalı olan parçayı tespit edip onu göndereceksin sadece. Bilgili birisinden yardım alabilirsin o aşamada.