Hepsiburada'dan telefon alınır mı?

Daha 1 ay olmadı Trendyol'dan iPad aldım. Sorun olmadı. Hepsiburada'dan alınır fakat satıcının kim olduğuna bağlı. Satıcı Hepsiburada ise alabilirsiniz.

Ben birkaç ay önce Hepsiburada'dan telefon aldım. Bir sıkıntı yaşamadım. Önerim şu satıcı puanlarına ve ürün yorumlarına göre almanı öneririm. Çünkü Hepsiburada her mağazadan ürün koyuyor. Mağazanın puanına bakarak rahatça alabilirsin dediğim gibi ben sorun yaşamadım sapa sağlam ürün elime ulaştı.

Satıcısı Hepsiburada veya Samsung resmi satıcısıysa alabilirsiniz, defalarca kez bu şekilde telefon aldım sorun çıkmadı.

Tavsiyeler için teşekkür ederim satıcı Hepsiburada değil ama puanı yüksek ve yorumları iyi bir satıcı herhangi bir sorun çıkmazsa alacağım.

S20 FE alacağım fakat Hepsiburada'da, Vatan Bilgisayar ve MediaMarkt gibi yerlerden daha ucuza satılıyor. Sizce güvenilir midir ve herhangi bir sorunda iade edilir mi? Sıkıntı yaşar mıyım?
Ben aldım bir sorun olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…