Hepsiburada'dan telefon almak

Valiented

Megapat
Daha fazla  
Selamlar Huawei Mate 20 Lite almayı düşünüyordum ancak hepsiburada sitesinde P30 Lite'ı Mate 20 lite fiyatına görünce onu mu alsam diye kararsız kaldım ancak internetten telefon gibi şeyleri alma konusunda çok tereddütlerim var çünkü geçmişte de çok sorun yaşamıştım. Hepsiburada gibi farklı satıcılar üzerinden mal satan sitelere kısacası pek güvenmiyorum ama size sormak istedim, bu satıcı sizce güvenilir mi daha önce hiç alışveriş yaptınız mı bu satıcıdan ?

Alabilirsin sıkıntı yok.

Öncelikle bunu almanızı öneririm çünkü Türkiye garantili. Pek bi' sıkıntı yaşayacağınız sanmam.

Son düzenleyen: Moderatör:
n11 veya gittigidiyor satıcılarından daha güvenilirdir hepsibuarada, hepsiburada'da 6 telefon aldım daha önce hiç birinde sorun yaşamadım.

374 değerlendirme üzerinden 9.8/10 almış, ayrıca hepsiburada.com üzerindeki satıcılarda yamuk yapmak biraz yürek ister
(4 telefon da ben aldım)

Ben Xiaomi Mi 8 Lite almıştım gittigidiyor sitesinden. 0 Sıkıntı hala kullanıyorum. Yani internetten telefon alınabilir sorun olmaz. Bu arada P30 Lite daha güncel ve özellik olarak aynı sayılır Mate 20 Lite ile tavsiye ederim

İthalatçı garantili değil de Türkiye garantili almaya çalış telefonu mümkünse.

Bütçem tam 2.500 tl bu fiyatı geçemeyeceğimden türkiye garantilisini tercih edemedim ve türkiye ile ithalatçı garantisi farkı nedir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…