Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 8 Eylül 2019 #11 İthalatçı garanti genel olarak "Kullanıcı hatası" denebilir risk almaya gerek eli yüzü düzgün Huawei garantisi varken.
İthalatçı garanti genel olarak "Kullanıcı hatası" denebilir risk almaya gerek eli yüzü düzgün Huawei garantisi varken.
bukibuks Hectopat Katılım 6 Temmuz 2019 Mesajlar 513 Makaleler 1 Çözümler 3 8 Eylül 2019 #12 Servis konusunda sorun yaşamayacağın modellerde Hepsiburada'dan alabilirsin. Ancak KVK vs. olursa sakın alma garantisi.
Servis konusunda sorun yaşamayacağın modellerde Hepsiburada'dan alabilirsin. Ancak KVK vs. olursa sakın alma garantisi.
Valiented Megapat Katılım 23 Ağustos 2016 Mesajlar 325 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2019 #13 Bu garanti farkını yeni öğrendim pek bu konuda tecrübem de yok açıkçası bu ithalatçı garantisini alsam bir sorun çıkar mı sizce ? Çünkü telefonu kendim almıyorum bi akrabam alacak bu yüzden fiyatı artıramam
Bu garanti farkını yeni öğrendim pek bu konuda tecrübem de yok açıkçası bu ithalatçı garantisini alsam bir sorun çıkar mı sizce ? Çünkü telefonu kendim almıyorum bi akrabam alacak bu yüzden fiyatı artıramam