A arda durmaz Decapat Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 10:00 #21 AshleyBenimKarim dedi: Hazır sistem bakıyorsan paradan biraz kazık yiyebilirsin şu an hiçbir itoypa Gaming.Gen.TR vb siteler artık toplamiyor ürünleri sana yolluyor. Genişletmek için tıkla... Biraz açabilir misin hocam? Önümüzdeki günlerde Gaming.Gen.Tr'den hazır sistem almayı düşünüyorum da.
AshleyBenimKarim dedi: Hazır sistem bakıyorsan paradan biraz kazık yiyebilirsin şu an hiçbir itoypa Gaming.Gen.TR vb siteler artık toplamiyor ürünleri sana yolluyor. Genişletmek için tıkla... Biraz açabilir misin hocam? Önümüzdeki günlerde Gaming.Gen.Tr'den hazır sistem almayı düşünüyorum da.
AXE APOLLO Centipat Katılım 7 Ekim 2024 Mesajlar 461 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 7 5700 MSI RTX 4060 Ventus 2X White 8G OC 128 Bit GDDR6 8 GB Lexar Thor 8x2 DDR4 3200 MHz XMP OC Kioxia Exceria Plus G3 1 TB NVMe Cinsiyet Erkek Dün 10:39 #22 Ürünler demonte şekilde sana gönderiliyor, sen montajlıyorsun.
A arda durmaz Decapat Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 12:47 #23 AXE APOLLO dedi: Ürünler demonte şekilde sana gönderiliyor, sen montajlıyorsun. Genişletmek için tıkla... Demonte gönderimin ne olduğunu biliyorum da @AshleyBenimKarim hocamın dediği "şu an hiçbir itoypa Gaming.Gen.TR vb siteler artık toplamiyor ürünleri sana yolluyor." bunun özel bir sebebi mi var onu kastettim.
AXE APOLLO dedi: Ürünler demonte şekilde sana gönderiliyor, sen montajlıyorsun. Genişletmek için tıkla... Demonte gönderimin ne olduğunu biliyorum da @AshleyBenimKarim hocamın dediği "şu an hiçbir itoypa Gaming.Gen.TR vb siteler artık toplamiyor ürünleri sana yolluyor." bunun özel bir sebebi mi var onu kastettim.