Hepsiburada'nın kendi satıcısı güvenilir mi?

Satıcı güvenilir olsa bile (ki bence hiçbir satıcı tamamen güvenilir olamaz) kargo şirketi güvenilir değildir. Yazıcı sipariş edip televizyon geldiğini bilirim mesela, hepsiexpress ve hepsiJet özellikle berbat. Yanlış ürün gönderir, arızalı gönderir, paketi delip hasar verir, bir şekilde uğraştırır insanı. Bu nadiren de olsa can sıkar. Fakat karşındaki muhatap Hepsiburada olduğu için finalde mağdur olmazsın.

Kargo şirketleri bölgesel olarak fark gösterebiliyor hocam sizin orada a kargosu kötü, b kargosu iyiyken başka bir yerde tam tersi olabilir bugüne kadar bahsettiğiniz kargodan hiç hasarlı paket teslim almadım.

Kargo şirketleri bölgesel olarak fark gösterebiliyor hocam sizin orada a kargosu kötü, b kargosu iyiyken başka bir yerde tam tersi olabilir bugüne kadar bahsettiğiniz kargodan hiç hasarlı paket teslim almadım.

Doğrudur hocam o yüzden nadiren dedim zaten, çoğu zaman sorun yaşamadım ama denk gelince de can sıkıyor. Yerine göre değişiyor elbette.

Güvenilir değil, 2 defa bana 2. El kullanılmış ürün gönderdiler. Şikayetvar vs. gibi yerlerde konu açıp THH dahil haklarımı bildiğimi belli etmesem iade de sıkıntı da yaşayacaktım. Sıkıntısız alışverişlerim de oldu fakat satıcısı Hepsiburada olan firmada bu sorunlar yaşadıktan sonra fiyat farkı olsun veya olmasın Amazondan şaşmıyorum kafam rahat en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…