Bu sabah Instagram'da Hepsiburada'nın post biçimindeki reklamlarından birine rastladım. Bu reklamlara genelde pek dikkat etmem ama karşıma çıkan 2 TB'lık bir flash bellek olunca bu reklam beni rahatsız etti. Fiyatı da ucuz değil 900 TL ama ben bu ürünün scam olduğunu düşünüyorum. Hepsiburada'nın da insanların mağduriyetine neden olacak böyle ürünlerin reklamını yapmasını doğru bulmuyorum. Siz ilan ve flash bellek hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bu sabah Instagram'da Hepsiburada'nın post biçimindeki reklamlarından birine rastladım. Bu reklamlara genelde pek dikkat etmem ama karşıma çıkan 2 TB'lık bir flash bellek olunca bu reklam beni rahatsız etti. Fiyatı da ucuz değil 900 TL ama ben bu ürünün scam olduğunu düşünüyorum. Hepsiburada'nın da insanların mağduriyetine neden olacak böyle ürünlerin reklamını yapmasını doğru bulmuyorum. Siz ilan ve flash bellek hakkında ne düşünüyorsunuz?
Yorumlardan scam olduğu belli oluyor (Ben scam olduğunu düşünüyorum.), tabii ki bu tür ürünlerin reklamı yapılması bence de hoş değil. Müşteri çekmek için yaptıklarını düşünüyorum.
1 TB SanDisk Ultra 2700 TL bu (Xiomi) Xiaomi değil fake sakın inanmayın yazılım ile 2 TB gösteriyorlar. Belirli bir GB ın üstüne çıkamaz 1 TB bile vermez anca 100 GB verirse şükredersiniz.
Klasik Çinlilerin gereksiz boş işleri. İçinde 64 GB en iyi ihtimalle bir hafıza var ancak farklı bir çip ile 2TB gösteriyor. 64GB üzerinde dosya atınca hata veriyor, kaliteli ise hata vermiyor ama kaydetmiyor.