HepsiJet çalışma günleri

Makaleler
18
Selam arkadaşlar.
Telefon almıştım Hepsiburada üzerinden Gebze'ye gelmiş. Peki yarın elime ulaşma ihtimali var mı? Yani yarın HepsiJet çalışıyor mu?

Google > Arama > "Hepsi Jet çalışma günleri" > arama tuşuna tıkla bu kadar.
Bak hiç düşünmemiştim bunu siz baya akıllı bir arkadaşa benziyorsunuz. Sizin gibi kişiler bu forumda çok. Bıktım artık sizin gibilere cevap yazmaktan.
Benim birkaç hepsijet kargomun pazar günü geldiği de olmuştu.
Teşekkür ederim sormak istediğim de buydu zaten. Neden böyle konu açtınız diye sorgulamadığınız için teşekkür ederim.

Selam arkadaşlar.
Telefon almıştım Hepsiburada üzerinden Gebze'ye gelmiş. Peki yarın elime ulaşma ihtimali var mı? Yani yarın HepsiJet çalışıyor mu?

HepsiJet cumartesi çalışıyor hocam. Türkiye'de cumartesi günü çalışmayan tek firma UPS Kargo. Pazar günüde yoğunluğa göre öğlen'e kadar mesai yapabiliyorlar.

Birkaç kargom pazar günü elime gelmişti. Size de gelebilir. Bu akşam 9'da başka bir kargom geldi. Adamlar her türlü teslim ediyorlar .

Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri ✔ Bugün Randevulu - Bugün Randevulu Sabah 9:00 ile 13:00 saatleri arasında, - Bugün Randevulu Öğlen 13:00 ile 18:00 saatleri arasında, - Bugün Randevulu Akşam 18:00 ile 23:00 saatleri arasında dağıtım yapılmaktadır. ✔ Ertesi Gün Randevulu Gönderinin teslimatı, ertesi gün; - Ertesi Gün Randevulu Sabah 9:00 ile 13:00 saatleri arasında, - Ertesi Gün Randevulu Öğlen 13:00 ile 18:00 saatleri arasında, - Ertesi Gün Randevulu Akşam 18:00 ile 23:00 saatleri arasında dağıtım yapılmaktadır ✔ Standart Plus Dağıtıma çıktığı gün adresinize uğrama yapılmaktadır. • Pazar günleri: Dağıtımı olan teslimat tipleri; - Bugün Randevulu Öğlen 13:00 ile 18:00 saatleri arasında, - Bugün Randevulu Akşam 18:00 ile 23:00 saatleri arasında, • Ertesi Gün Randevulu Öğlen 13:00 ile 18:00 saatleri arasında, • Ertesi Gün Randevulu Akşam 18:00 ile 23:00 saatleri arasında dağıtım yapılmaktadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…