E erdemkamis Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. Bir klavye siparişi verdim Hepsiburada'dan efsane teslimatla bugün sabah verdim ve hemen gonderen yer evime 20 dakika transfer merkezine ulaştı dedi bu saate. Şu an tahminen ne zaman elimde olur?
Merhaba arkadaşlar. Bir klavye siparişi verdim Hepsiburada'dan efsane teslimatla bugün sabah verdim ve hemen gonderen yer evime 20 dakika transfer merkezine ulaştı dedi bu saate. Şu an tahminen ne zaman elimde olur?
Artoryus Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 241 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek boş adam 4 Eylül 2021 #2 Yarın gelir diye düşünüyorum benim kargom Şanlıurfa'dan istanbula 4 günde gelmişti hızlı teslimat yapıyorlar.
Yarın gelir diye düşünüyorum benim kargom Şanlıurfa'dan istanbula 4 günde gelmişti hızlı teslimat yapıyorlar.
B brkmrs01 Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.332 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #3 Sabah verdiyseniz aslında bugün ulaşması lazımdı ama belki bir aksaklık çıkmıştır yarına kesin gelir.
Sabah verdiyseniz aslında bugün ulaşması lazımdı ama belki bir aksaklık çıkmıştır yarına kesin gelir.
Nan0TecH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 1.287 Çözümler 4 Yer VİRJİNYA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar destekli Makina imalatı 4 Eylül 2021 #4 Yarın 10 12 civarları olur.