Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.462 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar ben bir tişört sipariş ettmiştim fakat iptal olunca para Hepsipay'a geldi. Benim de Papara kartım ATM yutunca kartımı iptal etmiştim şu an o bakiyeyi nasıl karta atabilirim hesaba gelmez mi? Harcamam mı gerek?
Arkadaşlar ben bir tişört sipariş ettmiştim fakat iptal olunca para Hepsipay'a geldi. Benim de Papara kartım ATM yutunca kartımı iptal etmiştim şu an o bakiyeyi nasıl karta atabilirim hesaba gelmez mi? Harcamam mı gerek?
aragami Hectopat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 492 Makaleler 1 Çözümler 1 14 Şubat 2023 #2 Eziyet Papara'da iadeler. Garanti kartıma gecesinde gelen iade, Papara'da 5. iş günü geliyor genelde o da dualarla Harca gitsin, ya da kalsın ilerde harcarsın...
Eziyet Papara'da iadeler. Garanti kartıma gecesinde gelen iade, Papara'da 5. iş günü geliyor genelde o da dualarla Harca gitsin, ya da kalsın ilerde harcarsın...
Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.462 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Şubat 2023 #3 aragami dedi: Eziyet Papara'da iadeler. Garanti kartıma gecesinde gelen iade, Papara'da 5. iş günü geliyor genelde o da dualarla Harca gitsin, ya da kalsın ileride harcarsın... Genişletmek için tıkla... Evet öyle yapacağım mecbur.
aragami dedi: Eziyet Papara'da iadeler. Garanti kartıma gecesinde gelen iade, Papara'da 5. iş günü geliyor genelde o da dualarla Harca gitsin, ya da kalsın ileride harcarsın... Genişletmek için tıkla... Evet öyle yapacağım mecbur.