Hepsipay cüzdan ve Trendyol cüzdana yüklenen bakiye ile taksit yapılır mı?

brtskii

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar, Hepsipay cüzdan ve Trendyol cüzdan'a yüklenen bakiyelere kredi kartına taksit yapılabilir mi? Mesela 2000 TL yükleyeceğim bunu sonradan taksitlendirme ile taksit yapabilir miyim yoksa hediye çeki vb olarak geçtiği için taksit yapılamaz mı?

İş Bankası'nda Hepsiburada için taksit seçeneği gözüküyor. Ev ve dekorasyon olarak geçiyor sektörü. Kartınızla bakiye yükledikten sonra taksit seçeneği gözükmezse bakiyeyi iade alabilirsiniz.

İş Bankası'nda Hepsiburada için taksit seçeneği gözüküyor. Ev ve dekorasyon olarak geçiyor sektörü. Kartınızla bakiye yükledikten sonra taksit seçeneği gözükmezse bakiyeyi iade alabilirsiniz.

Peki bu Tosla'ya falan atılsa onlara oluyor mu? Bir bilgin var mı? Telefon alacağım. Taksit yapmak istiyorum. Okuduğum kadarıyla da telefon alınca taksit yapılamıyor. Benim 9 taksit falan yapmam lazım. Bankkart'ım var. Sonradan taksit yapılabiliyor. Şimdi alımca taksit yapmazsa sorun yaşamak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tosla'ya kredi kartından bakiye yükleyemezsiniz. Hepsiburada'nın cüzdanına kredi kartınız ile bakiye yükleyip sonradan taksitlendirebilirsiniz. İstediğiniz taksit seçeneği çıkmazsa iadesini hemen alabilirsiniz ve bir sorun olmaz.

Alternatif olarak da taksitli nakit avans kullanmayı deneyebilirsiniz.

Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…