5 56153 Zettapat Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.166 Makaleler 25 Çözümler 624 18 Mayıs 2023 #11 Cüzdan uygulamaları yasaklı. Amazon ve Yemeksepeti gibi normal sitelerde kullanabilirsiniz.
SonYolcu Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #12 Fatura vs. ödeniyor mu Hepsipay kartla?
ibo4techno Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 2.330 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Özel Güvenlik 29 Ağustos 2023 #13 SonYolcu dedi: Fatura vs. ödeniyor mu Hepsipay kartla? Genişletmek için tıkla... Diyorki para yüklerseniz Kullanırsınız. Yani normal banka kartı gibi. Asil önemli olan,Olmasi gereken HepsiPay limiti karta açık verse süper olurdu. Benim hepsi pay limitim 17.000 bu kart bana gelse "0" limitle gelecek. Hesaba para atıp harcama yapacağım.Gerek yok yani..
SonYolcu dedi: Fatura vs. ödeniyor mu Hepsipay kartla? Genişletmek için tıkla... Diyorki para yüklerseniz Kullanırsınız. Yani normal banka kartı gibi. Asil önemli olan,Olmasi gereken HepsiPay limiti karta açık verse süper olurdu. Benim hepsi pay limitim 17.000 bu kart bana gelse "0" limitle gelecek. Hesaba para atıp harcama yapacağım.Gerek yok yani..
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.236 Çözümler 24 29 Ağustos 2023 #14 Şu an için kartınızı oluşturmanızı önermiyorum, ileri de bunun için bir kampanya gelebilir. Hepsiburada kartını oluştur belli bir tutar kazan gibi vs. bekleme de kalınsa şu an için daha iyi olacaktır, zaten herhangi bir avantajı da yok.
Şu an için kartınızı oluşturmanızı önermiyorum, ileri de bunun için bir kampanya gelebilir. Hepsiburada kartını oluştur belli bir tutar kazan gibi vs. bekleme de kalınsa şu an için daha iyi olacaktır, zaten herhangi bir avantajı da yok.
fdman Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 312 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #15 Yemeksepeti, getir gibi uygulamalarda deneyen oldu mu? Ödeme yapılabiliyor mu?
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.236 Çözümler 24 20 Aralık 2023 #16 fdman dedi: Yemeksepeti, getir gibi uygulamalarda deneyen oldu mu? Ödeme yapılabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Yemeksepetinde bir arkadaşım hata almıştı ama alışveriş sitelerinde kullanılıyor. Son düzenleme: 20 Aralık 2023
fdman dedi: Yemeksepeti, getir gibi uygulamalarda deneyen oldu mu? Ödeme yapılabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Yemeksepetinde bir arkadaşım hata almıştı ama alışveriş sitelerinde kullanılıyor.