LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.652 Çözümler 14 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı = RX9060XT 16GB (Gigabyte) İşlemci = Ryzen 5 7500F Ram = Micron 5600MHz CL46 16GB DDR5 Anakart = Gigabyte A620m s2h Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisliği, Oyun Geliştiricisi Dün 21:22 #1 Kredi kartımdan para yükleyip Hepsiburada içinden alışveriş yapsam ek ücret çıkıyor mu?
Çözüm AshleyBenimKarim Dün 21:38 LiXR dedi: Kredi kartımdan para yükleyip Hepsiburada içinden alışveriş yapsam ek ücret çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır, HepsiPay ücretsiz. Uzun zamandır kullandığım hizmet ama şu aralar bakımdalar, kullandirmiyorlar.
LiXR dedi: Kredi kartımdan para yükleyip Hepsiburada içinden alışveriş yapsam ek ücret çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır, HepsiPay ücretsiz. Uzun zamandır kullandığım hizmet ama şu aralar bakımdalar, kullandirmiyorlar.
AshleyBenimKarim Centipat Katılım 1 Kasım 2025 Mesajlar 992 Çözümler 29 Yer Türkiye Dün 21:38 #2 LiXR dedi: Kredi kartımdan para yükleyip Hepsiburada içinden alışveriş yapsam ek ücret çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır, HepsiPay ücretsiz. Uzun zamandır kullandığım hizmet ama şu aralar bakımdalar, kullandirmiyorlar. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 22:03 Artı 0 Eksi Çözüm
LiXR dedi: Kredi kartımdan para yükleyip Hepsiburada içinden alışveriş yapsam ek ücret çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır, HepsiPay ücretsiz. Uzun zamandır kullandığım hizmet ama şu aralar bakımdalar, kullandirmiyorlar.
KS KS LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.652 Çözümler 14 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı = RX9060XT 16GB (Gigabyte) İşlemci = Ryzen 5 7500F Ram = Micron 5600MHz CL46 16GB DDR5 Anakart = Gigabyte A620m s2h Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisliği, Oyun Geliştiricisi Dün 21:59 #3 AshleyBenimKarim dedi: Hayır, HepsiPay ücretsiz. Uzun zamandır kullandığım hizmet ama şu aralar bakımdalar, kullandirmiyorlar. Genişletmek için tıkla... Sağ ol. AshleyBenimKarim dedi: Hayır, Hepsipay ücretsiz. Uzun zamandır kullandığım hizmet ama şu aralar bakımdalar, kullandirmiyorlar. Genişletmek için tıkla... Peki şey hakkında bilginiz var mı İstanbulkart üzerinden para yükleme gibi? Son düzenleme: Dün 22:05 Artı 0 Eksi
AshleyBenimKarim dedi: Hayır, HepsiPay ücretsiz. Uzun zamandır kullandığım hizmet ama şu aralar bakımdalar, kullandirmiyorlar. Genişletmek için tıkla... Sağ ol. AshleyBenimKarim dedi: Hayır, Hepsipay ücretsiz. Uzun zamandır kullandığım hizmet ama şu aralar bakımdalar, kullandirmiyorlar. Genişletmek için tıkla... Peki şey hakkında bilginiz var mı İstanbulkart üzerinden para yükleme gibi?
AshleyBenimKarim Centipat Katılım 1 Kasım 2025 Mesajlar 992 Çözümler 29 Yer Türkiye Dün 22:07 #4 LiXR dedi: Sağ ol. Peki şey hakkında bilginiz var mı İstanbulkart üzerinden para yükleme gibi? Genişletmek için tıkla... İstanbulkart yüklemeyi genelde bütün bankalar yapıyor diye biliyorum yalnısim olması geçen gün görmüştüm mobilde. Artı 0 Eksi
LiXR dedi: Sağ ol. Peki şey hakkında bilginiz var mı İstanbulkart üzerinden para yükleme gibi? Genişletmek için tıkla... İstanbulkart yüklemeyi genelde bütün bankalar yapıyor diye biliyorum yalnısim olması geçen gün görmüştüm mobilde.
KS KS LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.652 Çözümler 14 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı = RX9060XT 16GB (Gigabyte) İşlemci = Ryzen 5 7500F Ram = Micron 5600MHz CL46 16GB DDR5 Anakart = Gigabyte A620m s2h Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisliği, Oyun Geliştiricisi Dün 22:10 #5 AshleyBenimKarim dedi: İstanbulkart yüklemeyi genelde bütün bankalar yapıyor diye biliyorum yalnısim olması geçen gün görmüştüm mobilde. Genişletmek için tıkla... Öyleli değil İstanbulkart kullanarak Hepsipay'e para yüklemek. İnternette gördüm doğru mu diye merak ettim. Artı 0 Eksi
AshleyBenimKarim dedi: İstanbulkart yüklemeyi genelde bütün bankalar yapıyor diye biliyorum yalnısim olması geçen gün görmüştüm mobilde. Genişletmek için tıkla... Öyleli değil İstanbulkart kullanarak Hepsipay'e para yüklemek. İnternette gördüm doğru mu diye merak ettim.
AshleyBenimKarim Centipat Katılım 1 Kasım 2025 Mesajlar 992 Çözümler 29 Yer Türkiye Dün 22:11 #6 LiXR dedi: Öyleli değil İstanbulkart kullanarak Hepsipay'e para yüklemek. İnternette gördüm doğru mu diye merak ettim. Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum. Artı 0 Eksi
LiXR dedi: Öyleli değil İstanbulkart kullanarak Hepsipay'e para yüklemek. İnternette gördüm doğru mu diye merak ettim. Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum.
KS KS LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.652 Çözümler 14 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı = RX9060XT 16GB (Gigabyte) İşlemci = Ryzen 5 7500F Ram = Micron 5600MHz CL46 16GB DDR5 Anakart = Gigabyte A620m s2h Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisliği, Oyun Geliştiricisi Dün 22:12 #7 AshleyBenimKarim dedi: Onu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım tekrardan sağ ol. Artı 0 Eksi