Her 30 dakikada bir elektriğin gitmesi

Hocam, üzülerek söylüyorum fakat, diskiniz ciddi hasar görebilir. PSU ömrü kısalır. Bir süre bilgisayarı kullanmayın. Durum ciddi.

Haklısın elektrik gidince ekrana ve Mouse'a klavyeye 1-2dk geç ışık geliyor normalde 10 saniyede gelirdi.

Tamam kapatayım bilgisayarı ama bu elektrik sorununu nasıl çözeceğim ve ayrıca elektrik gidince koridorun ışığı yanıyor evdekiler yanmıyor.

Haklısın elektrik gidince ekrana ve Mouse'a klavyeye 1-2dk geç ışık geliyor normalde 10 saniyede gelirdi.

Benim HDD ne yazik ki o kadar kötü olmadı, yaklaşık 10 kere fişden çekip kapatmışımdır. Büyük ihtimal senin de öyle. Dikkat etmeni öneriyorum.

Hocam PSU markanız kötü, o markanın genel olarak ürünlerinin kalitesi kötü. Ben değiştirin derim.

Hocam bilgisayarı açmayın bence. Aksi takdirde bilgisayarınız bu şekilde olabilir.

Tamam kapatayım bilgisayarı ama bu elektrik sorununu nasıl çözeceğim ve ayrıca elektrik gidince koridorun ışığı yanıyor evdekiler yanmıyor.
Koridor derken apartmanın koridoru mu, evin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…