sametsonmeztr Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 73 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #11 Prime777 dedi: Hocam, üzülerek söylüyorum fakat, diskiniz ciddi hasar görebilir. PSU ömrü kısalır. Bir süre bilgisayarı kullanmayın. Durum ciddi. Genişletmek için tıkla... Haklısın elektrik gidince ekrana ve Mouse'a klavyeye 1-2dk geç ışık geliyor normalde 10 saniyede gelirdi.
Prime777 dedi: Hocam, üzülerek söylüyorum fakat, diskiniz ciddi hasar görebilir. PSU ömrü kısalır. Bir süre bilgisayarı kullanmayın. Durum ciddi. Genişletmek için tıkla... Haklısın elektrik gidince ekrana ve Mouse'a klavyeye 1-2dk geç ışık geliyor normalde 10 saniyede gelirdi.
SuiCast Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 2.735 Makaleler 1 Çözümler 4 7 Nisan 2021 #12 sametsonmeztr dedi: Neden öyle düşündünüz, kötüyse bilgisayar parçalarına zarar vermesi gerekmez miydi? Genişletmek için tıkla... Anakart koruyor her zaman zarar verecek diye bir şey yok.
sametsonmeztr dedi: Neden öyle düşündünüz, kötüyse bilgisayar parçalarına zarar vermesi gerekmez miydi? Genişletmek için tıkla... Anakart koruyor her zaman zarar verecek diye bir şey yok.
sametsonmeztr Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 73 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #13 Tamam kapatayım bilgisayarı ama bu elektrik sorununu nasıl çözeceğim ve ayrıca elektrik gidince koridorun ışığı yanıyor evdekiler yanmıyor.
Tamam kapatayım bilgisayarı ama bu elektrik sorununu nasıl çözeceğim ve ayrıca elektrik gidince koridorun ışığı yanıyor evdekiler yanmıyor.
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.637 Makaleler 54 Çözümler 412 Yer Osmaniye, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Nisan 2021 #14 sametsonmeztr dedi: Haklısın elektrik gidince ekrana ve Mouse'a klavyeye 1-2dk geç ışık geliyor normalde 10 saniyede gelirdi. Genişletmek için tıkla... Benim HDD ne yazik ki o kadar kötü olmadı, yaklaşık 10 kere fişden çekip kapatmışımdır. Büyük ihtimal senin de öyle. Dikkat etmeni öneriyorum.
sametsonmeztr dedi: Haklısın elektrik gidince ekrana ve Mouse'a klavyeye 1-2dk geç ışık geliyor normalde 10 saniyede gelirdi. Genişletmek için tıkla... Benim HDD ne yazik ki o kadar kötü olmadı, yaklaşık 10 kere fişden çekip kapatmışımdır. Büyük ihtimal senin de öyle. Dikkat etmeni öneriyorum.
Erdem32146 Hectopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 518 Çözümler 6 Yer Bill Gates'in yanında aşılara çip takıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #15 sametsonmeztr dedi: Tamam kapatayım bilgisayarı ama bu elektrik sorununu nasıl çözeceğim ve ayrıca elektrik gidince koridorun ışığı yanıyor evdekiler yanmıyor. Genişletmek için tıkla... Uzman bir elektrikçi bulup binanın elektrik tesisatına baktırın.
sametsonmeztr dedi: Tamam kapatayım bilgisayarı ama bu elektrik sorununu nasıl çözeceğim ve ayrıca elektrik gidince koridorun ışığı yanıyor evdekiler yanmıyor. Genişletmek için tıkla... Uzman bir elektrikçi bulup binanın elektrik tesisatına baktırın.
mburaktekin Kilopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #16 Hocam PSU markanız kötü, o markanın genel olarak ürünlerinin kalitesi kötü. Ben değiştirin derim.
Sydraaa Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.440 Çözümler 22 Yer Bursa / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #17 Hocam bilgisayarı açmayın bence. Aksi takdirde bilgisayarınız bu şekilde olabilir. HDD tamamiyle bad sector olmuş Kuzenim GTA V oynarken elektrikler gitmiş. Tekrar açtığı zaman oyunlarda takılmalar ve gözle görülür bir yavaşlama olmuş. Bende HDD Tune ile taratmasını söyledim. Sonuçlar bunlar: Şaka gibi cidden :D. Sizce bug falan mıdır? www.technopat.net
Hocam bilgisayarı açmayın bence. Aksi takdirde bilgisayarınız bu şekilde olabilir. HDD tamamiyle bad sector olmuş Kuzenim GTA V oynarken elektrikler gitmiş. Tekrar açtığı zaman oyunlarda takılmalar ve gözle görülür bir yavaşlama olmuş. Bende HDD Tune ile taratmasını söyledim. Sonuçlar bunlar: Şaka gibi cidden :D. Sizce bug falan mıdır? www.technopat.net
BABER Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 542 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #18 sametsonmeztr dedi: Tamam kapatayım bilgisayarı ama bu elektrik sorununu nasıl çözeceğim ve ayrıca elektrik gidince koridorun ışığı yanıyor evdekiler yanmıyor. Genişletmek için tıkla... Koridor derken apartmanın koridoru mu, evin mi?
sametsonmeztr dedi: Tamam kapatayım bilgisayarı ama bu elektrik sorununu nasıl çözeceğim ve ayrıca elektrik gidince koridorun ışığı yanıyor evdekiler yanmıyor. Genişletmek için tıkla... Koridor derken apartmanın koridoru mu, evin mi?
sametsonmeztr Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 73 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #19 BABER dedi: Koridor derken apartmanın koridoru mu, evin mi? Genişletmek için tıkla... Yok 1. kat.
BABER Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 542 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #20 sametsonmeztr dedi: Yok 1. kat. Genişletmek için tıkla... Jeneratör varsa sadece genel bölümleri besliyor olabilir ya da koridor lambaları akülü olabilir.
sametsonmeztr dedi: Yok 1. kat. Genişletmek için tıkla... Jeneratör varsa sadece genel bölümleri besliyor olabilir ya da koridor lambaları akülü olabilir.