KarasuTR Megapat Katılım 4 Mart 2016 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2019 #1 Anacarti resetledim anakart pili cikarip taktim bayti default ettim duzelmedi. Hep F2'ye basiyorum, ne yapmam lazım?
Anacarti resetledim anakart pili cikarip taktim bayti default ettim duzelmedi. Hep F2'ye basiyorum, ne yapmam lazım?
Thamade Megapat Katılım 5 Eylül 2016 Mesajlar 445 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2019 #2 Bios pili bitmiş olabilir. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS KarasuTR Megapat Katılım 4 Mart 2016 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2019 #3 Thamade dedi: BIOS pili bitmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Eyvallah kardeşim değiştirdim düzeldi. Çok sağ ol güzel tespit. Artı 0 Eksi
Thamade dedi: BIOS pili bitmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Eyvallah kardeşim değiştirdim düzeldi. Çok sağ ol güzel tespit.