Abu! Hectopat Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 3.691 Makaleler 7 Çözümler 18 Yer İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü 17 Temmuz 2020 #11 @292469 Kayıt Defteri Düzenleyicisinden: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager @ BootExecute Kısmındaki " autocheck autochk * " verisini " Chkdsk " ile değiştirdim. Direkt açıldı sistem, hata almadım.
@292469 Kayıt Defteri Düzenleyicisinden: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager @ BootExecute Kısmındaki " autocheck autochk * " verisini " Chkdsk " ile değiştirdim. Direkt açıldı sistem, hata almadım.
2 292469 Megapat Katılım 19 Nisan 2018 Mesajlar 5.074 Makaleler 5 Çözümler 65 17 Temmuz 2020 #12 Abu! dedi: @292469 Kayıt Defteri Düzenleyicisinden: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager @ BootExecute Kısmındaki " autocheck autochk * " verisini " Chkdsk " ile değiştirdim. Direkt açıldı sistem, hata almadım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, ben gözden kaçırmışım sanırım orayı
Abu! dedi: @292469 Kayıt Defteri Düzenleyicisinden: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager @ BootExecute Kısmındaki " autocheck autochk * " verisini " Chkdsk " ile değiştirdim. Direkt açıldı sistem, hata almadım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, ben gözden kaçırmışım sanırım orayı