Her an deprem oluyormuş gibi hissetmek

Kara delikler ilgili araştırma yaparken ben de dünyamız kara deliğin içine çekiliyormuş gibi bir his yaşıyordum ve başım dönüyordu. Deprem konusunda fazla endişeliyseniz, örneğin İstanbul'da oturuyorsanız ve büyük deprem geliyor haberlerini takip ediyorsanız, yaşadığınız deneyimin sebebi kafaya takma, panik olabilir.

Bende öyle hissediyorum. Oturduğunuz yatak sallanıyor mu veya tavandaki lamba sallanıyor mu bakın.

Baş dönmesi veya dediğiniz durumda kulağınızda ki dengenizi sağlayan sıvıda sorun olmuş olabilir. Annem de uçağa ve gemiye binince kulağındaki sıvıda sorun olmuştu 1-2 hafta başı dönmüştü ve anlattığınız gibi hissediyordu.
Ha bende yaşıyordum birkaç yıl önce benzerini. Önerim ani hareket etmemeniz.

Yorgun ve uykunu tam alamadığım dönemlerde oluyor aynısı bana. Bazen yatarken sanki denizdeki bir sandaldaymışım gibi oluyor. Ayrıca aynı şeyi üzerimde kırgınlık varken ve hastalanmak üzereyken de yaşıyordum. TV, telefon, bilgisayar gibi ekranların karşısında uzun süre kaldığımda da aynı şeyi yaşıyorum dostum. Pek bir sorun olacağını sanmam ama uzun süreli ve tekrar eden dereceye gelirse doktora gidebilirsin. Benim kesildi o yüzden doktora gitmiyorum ve aşağı yukarı üstte belirttiğim nedenlerden dolayı oluyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…