Selamlar! Dün görüp mantıklı gelen bir konu hakkında danışmak istiyorum. 8 bin TL'ye bir sistem topladı, benim de ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılayacak bir sistem. Bir farklılık yaparak aynısını yapmayı düşünüyorum. Tek seferde verebilecek o kadar param yok bu yüzden parçaları her ay 1-2 parça alarak toplamak mantıklı mı? Eğer mantıklıysa ikinci el olarak alınabilecek parçalar nelerdir? Örnek verebilir misiniz? Bilgisayar parçaları vs hakkında bilgim yok maalesef bu yüzden buraya danışmak istedim, şimdiden teşekkürler. (parça fiyatları için her ay en fazla 3 bin TL ayırabilirim)
Eğer alınca deneyebileceksen mantıklı. Harici şekilde anakart, RAM, işlemci, kasa, PSU
HDD-SSD sıfır olarak alırsın diğer 2. el parçaları da 2-3 ay para biriktirip birden alırsın deneme şansın olur yoksa dolandırılma şansın var.
Eğer alınca deneyebileceksen mantıklı. Harici şekilde anakart, RAM, işlemci, kasa, PSU
HDD-SSD sıfır olarak alırsın diğer 2. el parçaları da 2-3 ay para biriktirip birden alırsın deneme şansın olur yoksa dolandırılma şansın var.
Peki sıfır parçalardan toplamı 5-6 bin lirayı aşmayacak şekilde önerilerin olur mu? Çok sistem gerektiren oyunlar oynamayacağım. Genelde LoL, Fortnite, Apex oynuyorum. Günde 1-2 saat kafa dağıtmak için.
Peki sıfır parçalardan toplamı 5-6 bin lirayı aşmayacak şekilde önerilerin olur mu? Çok sistem gerektiren oyunlar oynamayacağım. Genelde LoL, Fortnite, Apex oynuyorum. Günde 1-2 saat kafa dağıtmak için.
AMD Ryzen 5 3600 3.6 GHz AM4 35 MB Cache 65 W İşlemci Tray en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
6 bin TL'yi aşmayacak şekilde maksimum bu tavsiyeleri yapabiliyorum. Biraz daha eklersen;