Her ay bir PC parçası alarak sistem toplama

geceyry

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese selamlar.

Aylık olarak 3500 TL ayıracak bütçem var. Her ay ya da iki ayda bir bilgisayar parçası almak istiyorum. İşe nereden başlamalıyım. Normalde konsol oyuncusuyum fakat artık masaüstüne geçme zamanım geldi. Yaklaşık 6 ayda toplanır diye düşünüyorum. Siz arkadaşlardan tavsiye bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Genelde oynadığım oyunlar.

Warzone CoD serisi.
BF serisi.

Bu sistemde son çıkan MMORPG oyunlara da girmeyi düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an paran varsa ekran kartı al. Yoksa, daha yeni başladıysan anakart ve RAM'den başla. Sonra işlemci, PSU, araya bir yere kasayı sıkıştır, depolama ve ekran kartı olarak gidebilirsin. Ha ucuza ekran kartı buldun bas parayı.

Technopat'ın indirim köşesini takip et ucuza ekran kartı görür görmez patlatırsın kredi kartı var ise çünkü fiyatların ne olacağı hiçbir zaman belli değil. Ama sıra olarak bir üstte ki arkadaşın ki mantıklı.

Hocam peki hangi ekran kartını önerirsiniz bana

Ekran kartında dolar bazında düşüşün yaza kadar devam etmesiyle beraber İntel'in de pazara girişi fiyatları ekstra etkileyebilir. Düşecek olan da 10 dolara alacağını 8 dolara alırsın, bana sorarsan en mantıklısı parayı dolar olarak biriktirip alacağın zaman almak.

Ekran kartlarının fiyatları düşüş eğiliminde. Bunu son 1 yılda ilk kez söylüyorum. Biraz daha düşmeye devam edecektir diye düşünüyorum. Bence ilk hedef ekran kartı olmamalı. Anakart - işlemci - RAM'den başlardım ben olsam.

Ben tam aksini düşünüyorum. Bence ekran kartı fiyatları gittikçe düşecek .
Bizi diğer ülkeler ile kıyaslamayın. Kur artıyor, yeni vergi zamları kapıda ve esnaf aç.

Dünyada bir ürünün fiyatı düştüğünde Türkiye'ye %5'i anca yansıyor.

Bundan önceki madencilik furyasında GTX 1050 Ti almış biriyim. Aynı şekilde düşecek vs. dendi ama bir düşüş olmamıştı Bahsi geçen düşüş sırasında kurt arttığı için fiyatlar eski haline yakındı.

Bu ülkede güzel şeyler olmaz. Kendinizi kandırmayın...

2011'den beri böyle geldi, böyle gidiyor. O zaman HD7850 için alma düşer denilmişti, şimdi de alma düşer deniyor.

Önce "Ekran Kartı" ürününden başlamalısınız bence. Radikal fiyat artışları söz konusu olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…